Rdoann Mesaj tarihi: Nisan 21, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2021 Selamlar, Diğer postumda belirttiğim gibi 4k tvmi upgrade edeceğimden bunu ve 27" G7 monitorumu satışa çıkardım. Garantisi bitti, ancak ölü pixel vs derdi yok şu anda asılı zaten kullanılıyor aktif. Sony kalitesi görüntüsü var haliyle, gayet memnun kullandım 3. yılını doldursa da sapasağlam. https://www.vatanbilgisayar.com/sony-kd-49xe8005-49-123-cm-4k-uhd-android-smart-led-tv-dahili-uydu-alici.html Patiye uygun indirim de yapacağım. Sevgiler, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Nisan 22, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2021 menüleri nasıl bunun güzel youtube izleniyor mu ? kaç para istiyorsun bide ofise alayım xbox bağlarık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rdoann Mesaj tarihi: Nisan 22, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2021 Sıkıntısız cihaz daha yeni duvardan indirdim, sana pm attım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rdoann Mesaj tarihi: Nisan 22, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2021 YouTube netflix vb herşey mevcut Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rdoann Mesaj tarihi: Nisan 23, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2021 Up Up, ilan hala geçerli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Nisan 26, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2021 hdr yok sanırım bunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rdoann Mesaj tarihi: Nisan 26, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2021 Hdr var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rdoann Mesaj tarihi: Nisan 26, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2021 Satıldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar