Chastor Mesaj tarihi: Ekim 17, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2020 Babama hediye olarak Nisan 2019'da almıştım yani garantisi devam ediyor. Tablet kullanmayı tercih ettiğinden hiç kullanılmadı sıfır durumda. Jelatinlerini bile çıkarmamış o derece. Ofis ve genel kullanım için oldukça iyi bir bilgisayar. Masada yer kaplamıyor, güzel IPS ekranı var ve klavye/mouse ürünle birlikte geliyor. Özellikler: Spoiler 3D Desteği: Yok Bellek Hızı: 2400 MHz Bellek Yuvası: 2 Bluetooth Özelliği: Var Çözünürlük (max): 1920 x 1080 Dokunmatik: EkranYok Ekran Boyutu: 21,5 inç Ekran Kartı Bellek Tipi: Onboard Ekran Kartı Modeli: Intel® HD Graphics Ekran Kartı Tipi: Dahili Ekran Kartı Ekran Panel Tipi: IPS eMMC Kapasitesi: Yok Ethernet: 10/100/1000 Garanti Tipi: Resmi Distribütör Garantili Harddisk Kapasitesi: 1 TB HDD Hızı: 5400 RPM HDMI: Var İşlemci Cache: 3 MB Cache İşlemci Hızı: 2,70 GHz İşlemci Nesli: 7.Nesil İşlemci Numarası: 7130U İşlemci Tipi: Intel Core i3 İşletim Sistemi: Yok (Free Dos) Kart Okuyucu: Var Klavye ve Mouse: Var Kullanım Amacı: Ev - Ofis Optik Sürücü: Yok Ram Tipi: DDR4 Sistem Belleği [RAM]: 4 GB SSD Kapasitesi: Yok USB (Adet): 1 x USB 2.0 - 3 x USB 3.1 USB 2.0: 1 Adet USB 3.0: Yok USB 3.1: 3 Adet Webcam: Var Wireless Özelliği: 802,11 b/g Fiyat referansı olarak stokta hiçbir yerde bulamadığımdan en son stok fiyatı olan 4898 TL olarak bulabildim. Dokunmatik ekranlı modeli ise Amazon.com'da 679$ olarak gözüküyor. Fiyat olarak 4000 TL düşünüyorum. İlginenlere fotoğraf atabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastor Mesaj tarihi: Ekim 20, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2020 Up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastor Mesaj tarihi: Ekim 22, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2020 Kitlenebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar