Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Inferno vs. Union [3. Bölüm...]


Xeyna_Inferno

Öne çıkan mesajlar

... "İleriiiiiii!" Karga'nın sesi gök gürültüsü gibi çıkmıştı. Aynı anda iki tarafta hücuma geçmişti.Her yerden savaş naraları yükseliyor, büyü sözleri etrafta yankılanıyordu.

Xeyna'nın karşısındaki savaşçı tanıdıktı. Xeyna'nın Karşısındaki Dimitri idi. Xeyna'ya doğru hızla yaklaşıyordu. Üzerinde Xeyna'nınkinin aynı siyah bir zırh vardı. Elinde bir balta(an axe) vardı. Baltasını havada savurarak hızla yaklasıyordu. Xeyna elindeki katananın sapını sıkı sıkı tutuyordu.Dimitri şimdi tam karşısındaydı. "Öleceksin Xeyna!" diye bağırdı. Xeyna;"Okadar emin olma eski dostum Dimitri" diye karşılık verdi. Dimitri Baltasını kaldırdı ve acımasızca Xeyna'ya doğru savurdu.Xeyna atının dizginlerini çekerek geriye doğru yaslandı ve ustaca bir hareketle bu saldırıdan kurtuldu. Sıra Xeyna'daydı. Bir boşluğunu yakalamıştı. Katanasını Dimitri'nin baltanın denge noktasından tutuğu koluna doğru savurdu. İki metalin birbirine çarpmasından oluşan ses kulaklarını sağır edecekti nerdeyse.Xeyna'nın elindeki katana büyülüydü (+15) Bir kıvılcım görüldü ve zırhında bir yarık açıldı. Dimitri'nin kanı zırhındaki yarıktan akıyordu.

Kanın keskin kokusu Xeyna'ya güç vermişti. Gözleri tehlikeli bir şekilde parlıyordu renkleri kızıla dönmüştü. Dimitri hemen toparlandı.Baltasını bir kez daha savurdu.Xeyna'nın kalkanının ustude sanki şimşekler çakmıştı. Sol kolunun uyuştuğunu hissetti. Katanasını tüm gücümle savurdu.Dimitri baltasını kalkan olarak kullanmıştı.Baltasını bir kez daha savurdu.Xeyna kenara doğru çekildi Dimitri dengesini kaybetti ve yere düştü.Xeyna ani bir refleksle katanasını boynuna doğru savurdu. Etrafa kanlar fışkırdı. Dimitri'nin kafası Xeyna'nın atının ayaklarının dibine düştü.

Xeyna'nın yüzünde hem sevinç hemde hüzün vardı.Dimitri ile eskiden iyi dostlardı ama yolları ayrılmıştı.Dimitri, onların en büyük düşmanı olan Lord Thief'in kardeşiydi ,onlara karşı savaşmayı seçmişti.

Karga, Lord Thief'le savaşıyordu. Bu adil bir savaştı herkez teke tek savaşıyordu karambol yoktu. Xeyna savaşacak yeni bir rakip bulmak için sağa sola bakınırken ağaçların araısnda bir kıpırtı gözüne ilişti. Atını hızla oraya doğru sürmeye başladı. Kalkanına bir ok saplandı. Siyah bir ok. Ağaçların arasında bir dark elf vardı buda bir Union diye düşündü. Saklanmış onları okluyordu.Kalkanına bir ok daha saplandı. İşte karşı karşıya gelmişlerdi.

Adamın üzerinde siyah deriden yapılmış bir zırh, elindede siyah bir yay vardı. Saçları ve gözleri simsiyahtı. Teni karaydı, elbisesi gibi.Xeyna yaklaşınca bir katana çıkarttı. Kalkanı yoktu. Xeyna;"Kimsin sen" diye sordu. Adam cevap vermedi. Ani bir hareketle kedi gibi Xeyna'nın üzerine sıçradı.Xeyna, hareketlerini görememişti. Tekrar karşısındaydı. Xeyna sol kolumda bir sıcaklık hissetti. Zırhının eklem yerinden kan sızıyordu. Gözleri yeniden kızıla boyandı. Atından ani bir hareketle indi ve karşısındaki dark elfin üztüne doğru hızla ilerlemeye başladı.Katanasını savurdu.Ama çevik bir hareketle dark elf bu hamleden kurtulmuştu.Xeyna, adamın kılıcını ona doğru salladığını farketti. Kalkanınla kendini korudu ve hemen katanasını tekrar savurdu.Bu sefer isabet etti. Katanasını öyle kuvvetli savurmuştuki dark elf belinden ikiye bölündü.Xeyna öfkeden arkasındaki savaşı unutmuştu. Yükselen savaş naraları ve her yerde yankılanan büyü sözleri.Hiç birini duymuyordu...

Kolu uyuşmaya başladı.Gözlerim kararıyor, başı dönüyordu. Dizlerinin üztüne düştü. Elini küçük sırt çantasına attı.İçinde bir iksir arıyordu (cure potion). Sonunda buldu, iradesini kaybetmek üzreydi. İksiri azına götürdü ve yudumlamaya başlkadı.İçinde bir kıpırtı hissetti. İradesi yerine gelmeye başladı. Başının dönmesi geçti, gözleri açıldı.Artık etraftaki sesleri duyabiliyordu.

Atına bindi ve tekrar savaş alanına döndü. Unionlar kaybediyordu. Bir kaç adamları kalmıştı. Infernolar sayıca fazlaydı ama bir kişiye 2 kişi saldırmıyordu. Herkes teke tek çarpışıyordu. Karga ve Thief hala ortada savaşıyorlardı. ikisindede ne bir yorgunluk nede bir zayıflık belirtisi vardı. İkiside sanki savaş şimdi başlamış gibi birbirlerinin üstüne hücum ediyorlardı. Savaş başlayalı yaklaşık iki saat olmuştu. Lord Thief ve bir kaç adamı hariç Union'ların hiç adamı kalmamıştı. Karga ve Thief durdular. Aralarında bir şeyler konuştular. Karga bize doğru yaklaşırken "Gidiyoruz!" diye bağırdı. Savaş bitmişti. Biz kazanmıştık. Büyücülerimizden birtanesi ölen arkadaşlarımızı hayata döndürmeye başladı. *An Corp*, *An Corp*, *An Corp*, *An Corp*... Aynı şeyi karşı tarafta yapıyordu. Tilkinin intikamı alınmıştı. Lord Thief'in kardeşi olan Dimitri ölmüştü onu hayatta döndürememişlerdi.

Savaştan zaferle dönüyorduk. Killerdog'un sesi duyuldu: *Vas Rel Por*.Herkes geçitten geçti. Kendi kalemizdeydik. Akşam yemeğine kadar herkez odasına dinlenmeye çekildi. Herkesin buna ihtiyacı vardı. Savaştan çıkmıştık çok yorgunduk.

Xeyna Gözlerini kapattı.Derin bir uykuya daldı. Dimitri'nin yüzü ona gülümsüyordu. Sonra yüzü kanla boyandı. O anı tekrar yaşadı...[i]Katanasın
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...