lovecraft0Z Mesaj tarihi: Haziran 21, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2020 React üzerine odaklanmış bir Front-End developerım. Hali hazırda çalışıyorum ama yeni opsiyonlar olursa değerlendirmek istiyorum, remote'a varım, istanbul olur, Almanya, Hollanda düşünülür. Burada bir kaç ilan görmüştüm olur da bakınan vardır diye yazıyorum, ÖM atarsanız ayrıntılı CV mi yollarım, sevgiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DERT3 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2020 (düzenlendi) 1) Şu an nerede ikamet ediyorsunuz_? 2) Freelance iş yapıyor musunuz_? 2.1) CV nizi (adres yazarın isteği üzerine silindi) adresine referanslarınız ve varsa web sayfasınızın linkleri ile beraber gönderirseniz bir proje için ciddi olarak görüşebiliriz. 2.2) CV niz onaylanırsa görüşme esnasında referanslarınız ile ilgili teknik bilgi de sorulacak ve projeye entegre edebilir misiniz tarzında sorular sorulacaktır. İyi çalışmalar. Haziran 22, 2020 Sam tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar