Fistan Mesaj tarihi: Haziran 12, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2020 (düzenlendi) Fenerbahçe’miz pandemi arasından sonra sahaya çıkıyor. Süper Ligi özledim mi tabi ki özlemedim ama Fenerbahçe’yi özledim. İki takıma da başarılar. MUHTEMEL 11'LER FENERBAHÇE: Altay, Dirar, Serdar Aziz, Gustavo, Falette, Ozan Tufan, Tolga, Mehmet Ekici, Emre, Rodrigues, Mevlüt Erdinç KAYSERİSPOR: Silviu Lung, Zoran, Sapunaru, Diego, Emre Taşdemir, Dje Dje, Hasan Hüseyin, Mesanovic, Mensah, Mario, Kravets Haziran 12, 2020 Fistan tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 12, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2020 fener bildiğimiz gibi devam 85 sonrası kaç gol attı bu adamlar tarihleri boyunca acaba ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Haziran 12, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2020 third Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceronibo Mesaj tarihi: Haziran 12, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2020 gustavo, en iyi olduğunu hatırlattı. ama, onun haricinde korkunç bir fenerbahçe. salı sıkıntı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 12, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2020 ozan sağolsun bişey anlamadım maçtan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Haziran 12, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2020 el patron'un ilk şutu gol olsa daha güzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheGreatWall Mesaj tarihi: Haziran 13, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2020 Ozana kirmizi diyolar internette. Pozisyonu goren var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 13, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2020 adamın kavalına arkadan basıyor kasıtlı olmasa bile bence kırmızı doğru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar