Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 1, 2024 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2024 Halihazırdaki oyun mekaniklerine yaptıkları ya da yeni getirdikleri değişiklikler saçma ötesi bu yeni oyunda. Smoke değişikliği, backpack sisteminin gitmesi, perklerin saçmalığı (yarısı çalışmıyor, kalan yarısı yanlış çalışıyor vs), sniper kullanmanın imkansıza yakın olması geçen sezona kıyasla weapon sway yüzünden vs ilk aklıma gelenler. Controller ile oynuyorsa arkadaşların bilemem ama mouse/keyboard için en kötü sezon bu sezon. Omni movement geldi diye kendilerini parçaladılar ama öyle ekstra bir getirisi de yok yani oyuna bence. Bu arada ben söylemiyorum bunu hangi yayıncıya bakarsan bak aynı şeyi söylüyor en kötü sezon başlangıcı diye.
S-H Mesaj tarihi: Aralık 1, 2024 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2024 değişikliklere hiç bakmadım, geçen yıl 1 shot snipe kaldırdıklarında bırakmıştım. arkadaşlarım mkb oynuyor ama casual oyuncular zaten belki onları rahatsız etmemiştir. yayıncıları genelde yan ekranda sesi kapatıp gameplay izliyorum genelde ama en çok controller aimlock olayından sızlandıklarını duydum. aimhack'e yakın diyolardı hatta.
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 1, 2024 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2024 Controller oyunu zaten cod ona lafım yok, rotational aim assist de olması gerekenden çok çok daha güçlü ama ona da hadi neyse lafım yok yine. Smoke mesela en rahat çözümlerden biriydi aim assist karşısında bu sezona kadar ama şu an bitti, kullanmak faydadan çok zarar veriyor sana mesela. Geçen sezonlarda düzelttikleri bugların tekrar gelmesi, perklerle oynayıp saçmalamaları, bir sürü qol değişikliğinin eski kötü haline dönmesi falan asıl bahsettiğim benim. one shot sniper bitmemişti 75-80m civarına kadar one shot öldürebiliyordun hep son 2 wzde bu arada. Sadece bir ara bir değiştir sonra tekrar eski haline gelmişti.
Öne çıkan mesajlar