lovecraft0Z Mesaj tarihi: Şubat 24, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2020 Şimdi local de tabiki normal çalışan bir react uygulamam var, 'npm run build' yaptıktan sonra Domaine build folderımı yükledim ama bundle.js ile ilgili hata veriyor, işin ilginci bundle.js diye bir dosya da fiziksel olarak yok? webpack vs ne kadar uğraştıysam bir çözüm bulamadım: build in içinde tipik index.html var, css ve js dosyaları static/js ve static/css in içinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 24, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2020 bundle.js webpackin herseyi paketledigi dosya, htmle'e script olarak eklemissin ama webpacki kosturmamissin sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Şubat 24, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2020 ya şimdi şöyle. create-react-app ile yazdım uygulamamı her şey güzel. ardından build yaptım build dosyamın içeriğini yüklüyorum domaine, başka hiç birşey ellemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar