lovecraft0Z Mesaj tarihi: Şubat 11, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2020 Condenser mikrofonu açık havada DSLR makine ile ses kayıt almak için kullanmak istiyorum. mikrofon Rode NGT-1, bunu DSLR ile çalıştırabilmek için Bir adet Lastvoice 48V Phantom Power aldım. Fakat dışarıda şarjlı şekilde çalışması için taşınabilir şarj alsam (şu cep teller için olanlardan mesela) işe yarar mı? ya da başka bir akü gibi bişeye mi ihtiyacım olur? alet bu: https://www.yonkamuzikmarket.com/lastvoice-phantom-01usb-pro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 11, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2020 powerbank yok mu çevrende dene bakalım bence çalışır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Şubat 11, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2020 Yok aslında. Bir de acaba bu alet kendinden şarjlı mı onu da tam anlayamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar