BloodBane Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2019 (düzenlendi) Sorum su, Turkiye de POS cihazlarinda yada online alisveriste Revolut kullanilabiliyor mu? Yaygin mi kullanimi? Turk hesabina para atabiliyo muyuz? Revolut ne diyen olursa, bir cesit sanal hesap, ama ayni zamanda istersen fiziksel kartta gonderiyor ve UK hesabi aciyor. Herhangi bir ucret odenmiyor. ATM withdrawal ve Exchange gibi aksiyonlarda belirli limit ustunde ucret aliyor. EU, US, TR vs istedigin kadar hesap acabiliyosun. Kart PIN kodu, Bloke etme, aninda yeni kart olusturma, mevcut olani silme vs. hersey application uzerinde yapiliyor. Detaylar icin - Revolut Ağustos 18, 2019 BloodBane tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2019 hic duymadim ama visa/mastercard ustunden calisiyosa her turlu cekilir heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodBane Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2019 Mastercard olarak geliyo kartlar, ama tum yurtdisi kartlari calismiyo TR de. Belirli bir security protocol desteklemesi gerekli sanirim. Ozellikle online alisveriste cogu site kabul etmiyor TR disi kartlari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2019 online icin 3dsecure lazim bazi sitelerde, ondan olmuyodur. POS'ta oyle bisey olmamasi lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodBane Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2019 3dSecure olmasina ragmen yinede kabul etmiyor cogu site. POS'ta aynen bende olmaz diye dusunuyordum. Benim kartlarimda bir sikinti olmadi ama arkadaslarim farkli bir banka ile calisiyor ve onlar kendi kartlarini kullanamadi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2019 Çalışıyor. Kız arkadaşım bütün tatilde revolut kullandı. Hiç bir sorun yaşamadık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2019 TR online alisveriste sikinti olabiliyor revolut prepaid kart cunku, 3dsecure desteklemiyor gecen ay falan eklemedilerse Onun disinda POS’larda sikinti olmaz hicbiyerde * a proud metal user Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodBane Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2019 Tesekkurler. 3dsecure yok sanirim hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2019 Ben denemek icin 2 gun once 50EUR yolladim Revolut hesabima, para hala ulasmadi. Internette arattim, ayni sorundan muzdarip insanlara "Bilgileri yanlis girmissinizdir, o da sizin sorumlulugunuz." demisler. Senin bana atadigin IBAN'i kopyalayip yapistirdim iste daha neyini yanlis girecem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2019 Para dun geldi bu arada. Ama 2 gun surmus oldu gelmesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodBane Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2019 Ben direk Debit karttan atiyorum, aninda geciyor hesaba. IBAN ile denemedim hic. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar