Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2019 (düzenlendi) Merhaba, Olympus OMD E-M10 Mark2 gövde : Bakmadım ama sanırım 3.000 shutterda falan. Sıkıntısı yok. Çiziği bile yok. Kutusu faturası duruyor : 1600 TL Olympus 12-40 f.2.8 pro : Kutusu mevcut. Çiziği çarığı yok çok temiz. hoya filtresi üzerinde. 2900 TL Panasonic Lumix G Macro 30mm f/2.8 ASPH. MEGA O.I.S. :. Kutulu, tertemiz sıfır gibi, 1250 TL Toplu alana bir miktar indirim + manfrotto çanta hediye ediyorum (Nx Camera Messenger) Foto çekmedim, ilgilenen olursa ayrıntılı çekerim, hiç birinin kozmetik veya mekanik bir sorunu yoktur. Ağustos 2, 2019 Dynun tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2019 alsanıza olm taş gibi ekipman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2019 satıldılar, kitleyebilir miyiz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar