delulace Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2019 Selamlar, Farklı tipte botların çalışacağı sunucu arayışındayım. En son İngiltere'de bir dedicated server kullanıyordum (Xeon 4-core + 4GB Ram + 1TB HDD + 7.8£ per month) ancak şu anki fiyatı uçmuş o yüzden başka yerlere bakıyorum. AlphaRacks kapanınca (ki kötüydü) PSK Hosting'e vermiş mailleri reklam için, oradan 2 tane VPS aldım (6GB/4Core ve 8GB/4Core şeklinde 55$ per annum ve 79$ per annum). Adamlar catastrofik event yaşadılar, Seattle'daki altyapının tamamı çöktü, beni LA e aktardılar, 900+MB/sec download, 600MB/sec upload gördüm ama gel gör ki makineler ulaşılamaz olup duruyor. Refund istedim mecburen. 2/4Core ve 4GB+ ram ile min 250GB diski olan dedicated/vps makine arıyorum. Kullananlar bilenler yazarsa sevinirim. Fiyat da önemli tabi, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2019 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2019 Kullandığın dedicated server için o fiyat cidden ucuzmuş. Anladığım kadarıyla şuan VPS'e yöneleceksin. Aylık ne kadar civarı bişi düşünüyorsun? Gerçi çoğu firmanın fiyatlandırması birbirine oldukça yakın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabiria Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2019 kimsufi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delulace Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2019 20 saat önce, orc_lord dedi ki: Kullandığın dedicated server için o fiyat cidden ucuzmuş. Anladığım kadarıyla şuan VPS'e yöneleceksin. Aylık ne kadar civarı bişi düşünüyorsun? Gerçi çoğu firmanın fiyatlandırması birbirine oldukça yakın. aynen vps yolu gözüküyor. o dedicated şu an 30£/month. vps'lerde bi de cpu limiti aşma problemi yaşadım PSK'da, o yüzden limiti aşınca makinayı kapatmayan bi provider olursa ne ala. dediğim speclere sanırım 10$ civarı verebilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar