TripTonik Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Merhabaaaa.Ben lvl 30un ustunde buyucu karakter almak istiyorum.lvl 30-40 icin 20milyon lvl 40-50 icin 35 milyon oneriyorum....
Buzi Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Hocam 1 gün sürer onu yapmak,birdaha düşün ;)
rApbOyZ Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 tmm vereyim areste lvl 35 Light mage İlk Charecterimdir o aah ahh :D[signature][hline] Server:JapKo 3 Nick:KuardoN LvL:45+ Clan:Epicurean NP:Farketmez Clan Grade 2 :D Not:I love Japan.
JandeR_SunStar Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 dostum lvl 60 mageye ne werirsin :) Bu arada oQo DelireCem yeni archer kasiyordum patlatmişlar a.q uzerinde +3 chitin bow full +6 chitin set 2 kekuri Ring +9 dex set 30m para hepsi gitti :( delireCem yaa birakaCam oyunu anasini satim :) nasil gitti bilmiyorum sifreyi daha aksam degiştirdim sabah girdigimde patlamişti :)[signature][hline]Name: Jander_SunStar Server: Diez Race: Karus Job: Elemental Lord / Paper Mage Level: 6x Np: 1xxxx Clan: LifeStoned [Bu mesaj JandeR_SunStar tarafından 18 Şubat 2005 12:16 tarihinde değiştirilmiştir]
SteelBB Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 uhaehae jandere bak. SAtıcaksan ben alırım onu yabancıya gitmesin ;)[signature][hline] "Bu Sabah Bir Umut Var içimde... Nasıl Olsa Geri Gelirisin Diye. Her Şey Yerli Yerinde Yine... Bu Sabahların Bir Anlamı Olmalı...."
rApbOyZ Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Jander satıcaksan onu kesin benim tamammı itiraz istemem Onla Yapcagım Muhim işler var Cz de Kesmek istedigim bir kac kişi.. O char nası patladi abimya Msn ye gel konusuruz.[signature][hline] Server:JapKo 3 Nick:KuardoN LvL:45+ Clan:Epicurean NP:Farketmez Clan Grade 2 :D Not:I love Japan.
JandeR_SunStar Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 salla ya dier mal zirwalami$ biraz msndeyim zaten :D[signature][hline]Name: Jander_SunStar Server: Diez Race: Karus Job: Elemental Lord / Paper Mage Level: 6x Np: 1xxxx Clan: LifeStoned
vktk Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 şu oyunu imkanınız varsa cafede oynamayın!!!!![signature][hline]Name: VAnGeL Clan: Lifestoned Lvl: 6x Class: Berserker Hero Nation: Karus Server: Diez
DReaM_BoY Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 aha aha aha jander beter ol olm :-P ee ben o kadar istedim bana ver rogue seti diye.sakalımızda var halbuki sözümüz geçmiyo.iyi olmuş beter ol :D ya zaten kafeden değil evden oynuyo jander vtkt :-P iyi olmuş iyi olmuş bana vermedin ya sen beter ol ne diyem :D[signature][hline]Name:DreaM_BoY_ Server:Diez Race:Karus Job:Paper Mage Level:5x Np:100 onuda para ile aldım Clan::hrr: Champions :hrr:
vktk Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 yaw benim bildiğim kadarı ile evde problem yaşıyormuş ve cafede oynuyormuş. ve abartma diyebilirsiniz fakat makinada aynı anda 4 programı aktif ediyorum oyun sırasında. ve kesinlikle oyunda trade i block layıp oynayın. ve çok çok güvenmediğiniz birileri ile sakın olaki trade yapmayın.. iyide konu patladı ya :)[signature][hline]Name: VAnGeL Clan: Lifestoned Lvl: 6x Class: Berserker Hero Nation: Karus Server: Diez
JandeR_SunStar Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Ben su an Asıl janderim Hani diger mal zırvalais diyor ya cafeden oynuyor allah bilir nerelere giriyordur bu araDa o diger mal okur insallah O charin sifresini sadece senle ben biliyordum ben ewden baska chara atamiyaCagima gore...[signature][hline]Name: Jander_SunStar Server: Diez Race: Karus Job: Elemental Lord / Paper Mage Level: 6x Np: 1xxxx Clan: LifeStoned
rApbOyZ Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 bulunur abim Bakarsınız Cafeye falan 24 saat gezin Elbet birisinin banksında üstünde bulursunuz[signature][hline] Server:JapKo 3 Nick:KuardoN LvL:45+ Clan:Epicurean NP:Farketmez Clan Grade 2 :D Not:I love Japan.
Öne çıkan mesajlar