mikroays12 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2019 Merhaba arkadaşlar, elimde çokca kod bulunmakta. ister wow gametime olsun ister overwatch oyun kodu olsun bfa olsun bulunuyor. (ucuza 110 boost da yapabilirsiniz bfa alıp). internet sitelerinden daha uyguna satmayı düşünüyorum. mesaj atarsanız iletişime geçebiliriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pallando Mesaj tarihi: Nisan 2, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2019 Merhaba, game time almayı düşünüyordum da yeni kayıtlı kullanıcıymışsın nasıl güvenicez. Önceden nerede satıyordun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mikroays12 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2019 merhaba, bu satışı yapan azeri bir abim var irandan türkiye'ye geldi. çogunlukla gold alısverişi yapıyor. gecen ay ban yedi elinde kodlar kaldı. bana da satabilmem için verdi. daha önceden satmadım güven konusunda haklısınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mikroays12 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2019 ban yeme sebebi gold ticaretiydi onu da belirteyim yanlış anlaşılmasın. isterseniz dc den ekleyip konuşabiliriz Arveleus#6382 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GenceKsK Mesaj tarihi: Nisan 2, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2019 yeni üye pek güvenilir gelmez kimseye bana gelmez mesela :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mikroays12 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2019 yani o konuda haklısınız. kodları satmak için birkaç foruma girip konu açmam gerekti. bu forumu yeni gördüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mikroays12 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2019 ++ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar