Rogman Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 ahah kastım hepsini okudum LoL[hline]He who commands the future commands the past He commands the past conquers the future.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 ohh dun gece yattım2de kalktım bu sabah 2de mis gibiydi :) geçti snrm ama hala biraz kıpırdanma var :)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 said: Dresquin, 14 June 2003 14:47 tarihinde demiş ki: said: Prawler, 14 June 2003 04:31 tarihinde demiş ki: ne geliyon ne gidiyon kardeşim? otur bi yerlerde Yuf! Diyene bak. Bırakır, atılır, gider, geri döner, yine gider, biz döndüğünü fark etmeden, yine gider... Hey Allahım![hline]Siyah Kahve.com, Ebedi kahvelerin mekânı. Arşiv yaratmışsın.[hline]Yumuşatma eklerine hayır. Biz AntiPatik'iz.UltimaTR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar