Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

us key i eu ya convert etme sorunu

Dogbert

Öne çıkan mesajlar

Yaw arkadasada soyle bi cevap gelmis :

In order to register your US key to be changed for use on the European servers, please first try and create your account on the US website. You will then be re-directed to a page which will allow you to enter your details.

Please be patient, as we have received many requests, and we are doing our very best to change these keys as soon as is possible.

Best Regards,

Alala bunlarda amerikada acin dio?? sizede amerikada acmiin demisler?? anlamadim gitti bu isi yaw.
Sosyal ağlarda paylaş

arkadaşlar bende aynı sorunu yaşadım ikinci mail hiç gelmedi.ensonunda dayanamadım mail attım adamlara açtım azımıyumdum gözümü.en sonunda yaptılar 10 gun sonra.baya bi mailleş tik ama.adlarını bile unutmadım.2kişi vardı ozaman ANA and Lisa C. die.adamı baya uğraştılar kesin telefon açın.gelen cvplar hala duruyo alakasız alakaısz şeyler.okusanız koparsınız:). sakın açmayın US de account bana oyle bi mail geldi açmadınız dimi US de account die...
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaşlar bir iki hafta oldu hala bekliom kafayı kırdım...
Anladıgım kadarıyla eger acc açmamış iseniz EU da ki bi form a cd keyinizi girip ,bu cd keyin çevirilmesini saglıosunuz... Fakat eger acc almış iseniz EU da yeni bi acc yaratma imkanınız yok FAKAT cd keyinizi vererek US serverının databaseinde bulunan accountunuzu EU serverlarına taşıma imkanları war. Yani US teki acc yi EU ya bonservis ücreti ödemeden transfer ediolar.. Ben acc açtıgım için ikinci yöntemi (bütün forumu okudum ve ugraşan ark lardan allah razı olsun) burdan anladıım kadarıyla bugün uyguladım.. İşşallah bi cevap gelir.. Cevap gelen olursa lütfen bizimle paylaşsın. Çektiklerimizi anlatamam.. :(

[Bu mesaj realtr tarafından 15 Şubat 2005 06:32 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

arkadaşlar SAKIN U.S.A dan acc yaratmayın güme gider.

ben kurtuldum sayılır son mailm geldi.

For a limited time we may be able to convert your key over. Please reply to this email with the key so we attempt to do so. This process does take some time as it must be removed from the US and moved over to the EU. Also if you have already created an account in the US the account/key cannot be moved.

bu cd-key yazmadan yolladıgım bi forma geldi 1-2 gunde çevirirler sanırım.

U.S.A support formunu kullanmayın bosuna copy/paste cevapları yolluyorlar. sallamıyorlar fazla[signature][hline]Shaem
=Al'akira-Tauren Shaman=
Sosyal ağlarda paylaş

benim usa de acc var. converter cikicak dedikodusu var bizim realmde. ve bi suru ing, fr, isp la fln konustum hepsi eu server ina gecmek istiyo, ayriyeten avrupadan usa server in da oynamak istiyende bi dolu var. wow-eu daki forumlarda yazanlara bakilirsa. ama asil soru ne zmn bu converter mevcut olucak. bi fikri yada bilgisi olan varsa pm yada cvp atabilir mi ??
lvl 40 human mage warsong realm.
Sosyal ağlarda paylaş

bir mail daha geldi :)

Hello Cem

I apologize for the delay. However the process does take some time. The US must take down their creation servers to remove your key then send it to us and we can import it during our maintenance. Because of this they are done in groups and you may have just missed the sending deadline. If you have already given us the key it will be converted at the next opportunity.

Regards,
Michael
European Technical Support
Blizzard Entertainment
http://www.wow-europe.com/en/support/
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...