riglous Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 telefon edeniniz var mi?[signature][hline]Tulahr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 valla hala bir ses seda yok off. birseyi de yapsınlar da oynasak ya kaldık herkes oynuo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hassan Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 mail beklıyorum ben hala.[signature][hline]Shaem =Al'akira-Tauren Shaman= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaiyn Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 bende hassan in dedigini yaptim webform doldurdum cvp bekliorm.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaiyn Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Yaw arkadasada soyle bi cevap gelmis : In order to register your US key to be changed for use on the European servers, please first try and create your account on the US website. You will then be re-directed to a page which will allow you to enter your details. Please be patient, as we have received many requests, and we are doing our very best to change these keys as soon as is possible. Best Regards, Alala bunlarda amerikada acin dio?? sizede amerikada acmiin demisler?? anlamadim gitti bu isi yaw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Key'inizin EU'ya transfer olmasını istiyorsanız, öncelikle US sitesinden bir account yaratmalısınız demişler.[signature][hline]EU Retail | Greenlantern | Night Elf Druid Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaiyn Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Onu anladikta.. Hassan a fln yazilanlari okursan orda da sakin US den account acmayin yoksa bi daha EU ya convert edemezsiniz demisler.. farkli konusuolar yani anlamadim ben bu isi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Sanki birisine EU tarafından, diğerine US tarafından gelmiş gibi görünüyor mail'ler. Çelişkiye ben de anlam veremedim. :)[signature][hline]EU Retail | Greenlantern | Night Elf Druid Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 ohoo kafayı yedirtcek bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gudu Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 arkadaşlar bende aynı sorunu yaşadım ikinci mail hiç gelmedi.ensonunda dayanamadım mail attım adamlara açtım azımıyumdum gözümü.en sonunda yaptılar 10 gun sonra.baya bi mailleş tik ama.adlarını bile unutmadım.2kişi vardı ozaman ANA and Lisa C. die.adamı baya uğraştılar kesin telefon açın.gelen cvplar hala duruyo alakasız alakaısz şeyler.okusanız koparsınız:). sakın açmayın US de account bana oyle bi mail geldi açmadınız dimi US de account die... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 ya of ayıp ama artık. biz bekliyoruz oyun cıktı heryerde alıp giriyor herkes bi degistiremedilar ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
realtr Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Arkadaşlar bir iki hafta oldu hala bekliom kafayı kırdım... Anladıgım kadarıyla eger acc açmamış iseniz EU da ki bi form a cd keyinizi girip ,bu cd keyin çevirilmesini saglıosunuz... Fakat eger acc almış iseniz EU da yeni bi acc yaratma imkanınız yok FAKAT cd keyinizi vererek US serverının databaseinde bulunan accountunuzu EU serverlarına taşıma imkanları war. Yani US teki acc yi EU ya bonservis ücreti ödemeden transfer ediolar.. Ben acc açtıgım için ikinci yöntemi (bütün forumu okudum ve ugraşan ark lardan allah razı olsun) burdan anladıım kadarıyla bugün uyguladım.. İşşallah bi cevap gelir.. Cevap gelen olursa lütfen bizimle paylaşsın. Çektiklerimizi anlatamam.. :( [Bu mesaj realtr tarafından 15 Şubat 2005 06:32 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hassan Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 arkadaşlar SAKIN U.S.A dan acc yaratmayın güme gider. ben kurtuldum sayılır son mailm geldi. For a limited time we may be able to convert your key over. Please reply to this email with the key so we attempt to do so. This process does take some time as it must be removed from the US and moved over to the EU. Also if you have already created an account in the US the account/key cannot be moved. bu cd-key yazmadan yolladıgım bi forma geldi 1-2 gunde çevirirler sanırım. U.S.A support formunu kullanmayın bosuna copy/paste cevapları yolluyorlar. sallamıyorlar fazla[signature][hline]Shaem =Al'akira-Tauren Shaman= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 ya of bana hiç gelmiyor bu cevaplar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hassan Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 [email protected] atmanız gereken yer burası.[signature][hline]Shaem =Al'akira-Tauren Shaman= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 simdi de bana cevap geldi ama WoWbillingsupporteu dan geldi Hello, Your transfer is being processed, please be patient. You will receive an email when it has been completed. Blizzard Europe Entertainment Johnny Billing Support www.wow-europe.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenux Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 benim usa de acc var. converter cikicak dedikodusu var bizim realmde. ve bi suru ing, fr, isp la fln konustum hepsi eu server ina gecmek istiyo, ayriyeten avrupadan usa server in da oynamak istiyende bi dolu var. wow-eu daki forumlarda yazanlara bakilirsa. ama asil soru ne zmn bu converter mevcut olucak. bi fikri yada bilgisi olan varsa pm yada cvp atabilir mi ?? lvl 40 human mage warsong realm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 bir mail daha geldi :) Hello Cem I apologize for the delay. However the process does take some time. The US must take down their creation servers to remove your key then send it to us and we can import it during our maintenance. Because of this they are done in groups and you may have just missed the sending deadline. If you have already given us the key it will be converted at the next opportunity. Regards, Michael European Technical Support Blizzard Entertainment http://www.wow-europe.com/en/support/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenux Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 senin acc un vardi dimi usa de ?? ve eu ya char ini mi geciricekler ?? hangi realm e olucagini sen mi secicen pki ?? bide yolladigin mail i verebilir misin ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 acc. yok us auth. key var yaratmadım acc. bunu eu sitesindeki technical support web formdan yollamıstım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hassan Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 eh cemad sende kurtardın 1 sonraki gruptasın :)[signature][hline]Shaem =Al'akira-Tauren Shaman= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 heh bu grubu ne zaman işlicekler allah kerim ama :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaiyn Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 bende webform u doldurdum ama hala cvp gelmedi :( ne zaman oynicaz bu oyunu be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 toplanıp blizzardı basıp hepsini sopadan geçirmeden oyniamicaz ben onu anladım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hassan Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 adamlara auth keyli form dolduruyorum tekrardan auth key ve adress ısteyen mail geliyor gelde gülme[signature][hline]Shaem =Al'akira-Tauren Shaman= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar