Dralnu Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 support u birak, telefon ediosn ingiltere, hollanda ve finlandiya surekli mesgul zaten. danimarkada automated voice message gelio; o kadar cok musteri varki telefonla sirada bekleyen, sizi siraya bile alamiorz diyo ehua[signature][hline]Sometimes, Democracy is four Wolves and a Sheep deciding what to have for dinner Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hassan Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 konuyla ilgili gelişme oldumu lütfen buraya yazın. devamlı bakıyorum sitelere, tık yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Melkor_ Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Bende usa dan cd aldım ama convert sorununu çözemedim.Yazılarınızda acc lerınız convert edildini sölediniz...Bende mail attım blizzarda ama auto-maille gelen bi konuda acc lerımızın eu ya cevrıldını sanmam...Yanılıyorsam söleyin usa yı hıc aramiyim telle...Millet şimdi nası geziodur orgrimmarda:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 ehe blizzard paticik distributoru dresquin :P[signature][hline]Sometimes, Democracy is four Wolves and a Sheep deciding what to have for dinner Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 ya daha tech supportu açmadı adamlar bu ne be uste mi başlasak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 oglum bare mail adresini söleyin de bide ben konusim .hehe[signature][hline]"Buraya geri geldim çünkü bir süre tek basima huzur bulmam lazim.Sen uyumalisin,hala bir yatakda yatma sansin varken.safakla seni Hükümdar Denethor'a götürecegim.Hayır,safakta degil çagirildigin da götürecegim.Karanlik basladi.Artik safak olmayacak." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hassan Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 2 defa mail attım ama olumlu bir cevap gelmedi.. ilerleme kaydeden varmı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hassan Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 In other words, players in one region of the world will not be able to play on alternate regions at the launch of the game. We do plan on adding this functionality in at a later time, but unfortunately do not have specific information on subscription policies or when this will happen. bu galiba yıkan nokta..off ne saçma birşeydir ya oynayamıyorum eu da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 nerede yazıyor o ? maille gelen cevapsa mailin tamamını bi yazar mısın maille yanlış mesajı copy paste edebiliyorlar..[signature][hline]"Zz.. Me busy, go away!" Arcane, Lazy Peon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hassan Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Thank you for emailing with your concerns. We have recently been contacted by people with questions about regional restrictions and access for accounts in World of Warcraft. Quality and customer service are the highest priorities for Blizzard Entertainment. Because we cannot guarantee a positive gaming experience for users connecting to servers outside their supported region, we are not initially permitting users to connect to regions other than their home region. In other words, players in one region of the world will not be able to play on alternate regions at the launch of the game. We do plan on adding this functionality in at a later time, but unfortunately do not have specific information on subscription policies or when this will happen. The World of Warcraft team has posted the FAQ on this topic to the official support website: http://www.blizzard.com/support/wowbilling/?id=abl01663p We recommend that you continue to visit www.WorldofWarcraft.com for the latest announcements and updates on this and other World of Warcraft features. tamamı bu .birşeyler yapmalıyız yahu boyle olmaz oynamamız gerekıyor eu da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 of valla hiç convert edeceklermiş gibi gelmiyor bana kaldık ortada :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hassan Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 support açıldı ama form u doldurmak ıcın acc name vs. istiyor acc yaratsam zaten sorun yok .. acc yaratmadan yardım alamıyoruz.. süfer yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 ben none none diyerek doldurdum formu acc name char name server fln Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hassan Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 kabul etti mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Almira Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 us cd keyi olan kimseninmi acctu acılmadı acaba eu da? bende mesaj yolladım ama su an daha yeni klasik normal mesaj geldi banada ne kadar bklicez tahmini olan varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hassan Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 mlsf olumlu mail atmıyolar suan keşke yapabılecegımız bıseyler olsaydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hassan Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 *kafayı yerlere vurar* kimse ama kimse gerçekten nasıl convert edebileceğimizi bilmiyor. including support team.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dwight Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 o tech support formunu doldugunuzda eğer acc/key problems kısmında doldurursanız acc name ve password istmeiyor olması lazım.Sadece yıldız olan kısımları doldurun.[signature][hline]Işığa ulaşmak için bazen zifiri karanlıktan geçmek gerekir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hassan Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 said: dwight, 12 Şubat 2005 18:04 tarihinde demiş ki: o tech support formunu doldugunuzda eğer acc/key problems kısmında doldurursanız acc name ve password istmeiyor olması lazım.Sadece yıldız olan kısımları doldurun. boşluklara none yazılması yeterli ama sadece aşada şekilleri çıkmayan butonlardan solundakine basılması gerekiyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hassan Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 HIAAA aradığımız cevabı sonunda bulduk arkidişler. It is possible to convert it IF you have not created an account on the US server already. If you have you cannot move the account over. You can use the normal technical support webform and be sure to detail what you need and include the key. It does take some time as we have to contact the US to get the key removed from their database and added to ours but it can be done. olay sadece keyininz içerdiği bir form dolurcaksınız support ta okadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
memofb Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 arkadaşlar nası convert edicem yardım edebilirmsiiniz bende us icin olanı var nasıl convert ettirecem lutfen yardım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hassan Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 yazdım herşeyi okuma yazma var ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 eyv. hassan. sen denedin mi bunu convert ettiler mi veya edilecek diye bi cevap maili geldi mi ?[signature][hline]"Zz.. Me busy, go away!" Arcane, Lazy Peon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hassan Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 zannedersem araya hafta sonu girdi henüz bir cevap gelmedı pazartesiyi beklemekteyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaiyn Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 arkadaslar oldu mu bi haber var mi ? http://en.wow-europe.com/Wowsegform/webform.aspx Bu site acilmiyo yani napicaz ben pek anliyamadim, nerden convert edicez?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar