SteelBB Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Kasaya 5k ya satılıyor bi onu biliyorum:D[signature][hline]Bir Steel Brightblade klasiği...
xx2xx Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 ehe onu bende biliyomda :)))) baska ?
SteelBB Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Oyunda o kadar çok ne işe yaradığı bilinmeyen item varki:D Mesela bu Megatronlardan falan çıkan yeşil quest item, sonra Dragon toothlardan çıkan quest item vb...[signature][hline]Bir Steel Brightblade klasiği...
xx2xx Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 simdi yaratığın ismini hatırlamıyorum ama breth de kırmızı top seklinde uçan yaratıklar vardı (tasvire bak ! ) bizim arkadaslar biri bi item çıkarmız pazar yerinde simdiye kadar hiç görmedim :) bekliyoz bakalım biri pazara çıkarırsa ona uygun bizde fiyat çekcez :)))
SteelBB Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 GRELL lvl 45 e kadar öldürmesi çok zor bi yaratık hem hızlı hemde dmg yüksek! Tabi hala arasıra gidip geçmişin acısını çıakrmak için kesiyorum:D[signature][hline]Bir Steel Brightblade klasiği...
xx2xx Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 elamanın biri lvl 32 assasin benim arkadasın verdiği 960 lık buffla tek basına kesti :) adı grell evet bu arada
SteelBB Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 buffersız kessin! Karakterimi bile koyarım ortaya:D[signature][hline]Bir Steel Brightblade klasiği... [Bu mesaj SteelBB tarafından 05 Ocak 2005 14:07 tarihinde değiştirilmiştir]
xx2xx Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 yemez :))) bırak onu aynı özellikte bi assasin daha olsa yine yemez :))
SteelBB Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Keretalar çok acımasız:) He şimdi sorarsan 3 ü yanyana alırım:DDD[signature][hline]Bir Steel Brightblade klasiği...
Pluton Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 BU konuyu upladım çünkü ne oldugunu söleyen kimse yok bende merak ediyorum bugün çıktıda bitane[signature][hline]HåD£§©ik²°°³ KO Ares Server - Orc Rogue [b]KO Ares Server - Orc Priest [b][b][u]Sözlükte HåD£§[/b][/u]
TRibula Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 hakkında detaylı bilgi verirseniz sevinirm :)[signature][hline]Sever:ares1/2 ID:_TRibula_ LVL:3x Assasin Clan:The_Army_Of_Turks
mrproblem Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 arkadashlar bunlar quest itemlardır.zombie eye gibi.Sanırm mage lerin master skill i icin gerekli bir quest item di.Mage olanlar master olabilmek icin 50 adet cursed bone a ihtiyac duyuyorlardı.Sonrasında master yapcak olan npc ye goturuolar.Tabi sadece cursed bone la diil bashka quest itemlar da war cursed bone a ek olarak.Kısaca boyle anlatabiliriz.
SteelBB Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Peki Grell lerden çıkan item ne işe yarıyor?[signature][hline] "Bu Sabah Bir Umut Var içimde... Nasıl Olsa Geri Gelirisin Diye. Her Şey Yerli Yerinde Yine... Bu Sabahların Bir Anlamı Olmalı...."
Dejin Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 lvl 70 gorevi icin kullaniliyor[signature][hline]Name : Dejin_tr ( main Cha ) Lvl : 5x Server : Ares NP : 1xxx
JrKoLpa Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 grell den ne cıkıoki? grazy ozzy den poison sack cıkıo bende onu bilmiom assında[signature][hline]Geyirgen Tosbaaa...
KingMadboy Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 grell felan daha bi suru yaratıktan cıkan itemlerle bomba felan yapılıyo! baska bir işe yaramıyo[signature][hline]Server: Ares Nick : Kefase Class: Mage Race: insan LvL: 4x Clan: yok abi clan felan bulamadım :(
Buzi Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 said: KingMadboy, 18 Şubat 2005 19:16 tarihinde demiş ki: bomba felan yapılıyo! baska bir işe yaramıyo Tamam o zaman,bende bişi sandım :hmm:
Öne çıkan mesajlar