Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Cursed bone nedir ne ise yarar ?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Oyunda o kadar çok ne işe yaradığı bilinmeyen item varki:D Mesela bu Megatronlardan falan çıkan yeşil quest item, sonra Dragon toothlardan çıkan quest item vb...[signature][hline]Bir Steel Brightblade klasiği...
Mesaj tarihi:
simdi yaratığın ismini hatırlamıyorum ama breth de kırmızı top seklinde uçan yaratıklar vardı (tasvire bak ! ) bizim arkadaslar biri bi item çıkarmız pazar yerinde simdiye kadar hiç görmedim :) bekliyoz bakalım biri pazara çıkarırsa ona uygun bizde fiyat çekcez :)))
Mesaj tarihi:
GRELL lvl 45 e kadar öldürmesi çok zor bi yaratık hem hızlı hemde dmg yüksek! Tabi hala arasıra gidip geçmişin acısını çıakrmak için kesiyorum:D[signature][hline]Bir Steel Brightblade klasiği...
Mesaj tarihi:
buffersız kessin! Karakterimi bile koyarım ortaya:D[signature][hline]Bir Steel Brightblade klasiği...

[Bu mesaj SteelBB tarafından 05 Ocak 2005 14:07 tarihinde değiştirilmiştir]
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
arkadashlar bunlar quest itemlardır.zombie eye gibi.Sanırm mage lerin master skill i icin gerekli bir quest item di.Mage olanlar master olabilmek icin 50 adet cursed bone a ihtiyac duyuyorlardı.Sonrasında master yapcak olan npc ye goturuolar.Tabi sadece cursed bone la diil bashka quest itemlar da war cursed bone a ek olarak.Kısaca boyle anlatabiliriz.
Mesaj tarihi:
Peki Grell lerden çıkan item ne işe yarıyor?[signature][hline] "Bu Sabah Bir Umut Var içimde... Nasıl Olsa Geri Gelirisin Diye. Her Şey Yerli Yerinde Yine... Bu Sabahların Bir Anlamı Olmalı...."

Mesaj tarihi:
grell felan daha bi suru yaratıktan cıkan itemlerle bomba felan yapılıyo! baska bir işe yaramıyo[signature][hline]Server: Ares
Nick : Kefase
Class: Mage
Race: insan
LvL: 4x
Clan: yok abi clan felan bulamadım :(
  • Yeni Oluştur...