guen_darkmirror Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 70 milyona satılıktır DVD kutu runnyeye serverında 26gp mevcut ilgilenenler pm atsın pls[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guen_darkmirror Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 ya fiyatı 60 milyona dusurdum orjinal 90 milyon ve uzerimde 30 gold war talip yok mu hiç?![signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lisantus Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 abi alirim ben ama bir ay beleş yok yani 60 milyonun üstüne 20 milyon koy 80 yenisini alirim daha iyi bence benim için senin charinin önemi zaten yok direk silecem çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guen_darkmirror Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 öle diil 1.si benim charım fln diil üzerimde 30 gold war onu alırsın ki sitelerde degeri çok fazla 2.si alırsan 3marta kadar para odemiceksin ödendi çok daha fazla degeri suanda haklısın 1 ay beles olmadıı için ama bu kdr istememin nedeni üzerimdeki para onu alcaksın ki almak istemesen bile fiyatı gayet normal "60 YTL" oynayınca gorceksin normal oynadıında 30goldu uzun süre göremezsin cantanda[signature][hline] [Bu mesaj guen_darkmirror tarafından 18 Şubat 2005 19:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar