Mephisto_ Mesaj tarihi: Aralık 11, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2001 Friends dizisini seri'ler olarak "kaset[VHS], dvd" olarak falan 1-7 arası satan veya satan bi yer tanıyan varsa burdan yazabilirse çok mutlu olurum.Elimde bulundurmak istediğim koleksiyonlardan biri gerçekten:) Birde, cnbc-e falan hep türkiye'ye getirir bu tür popüler amerikan dizilerini falan daha önce getirmişte bildiğim kadarıyla fakat bir daha yayınlaması konusunda bilgisi olan falan varsada yazarsa memnun olurum. Bide devil'dan ricam var:)[hazır forum açmışkenburdan soriyim] 8. seri amerika'da oynuyor mu şuan? Eğer takip ediyorsan, bilgilendirirsen çok mutlu olurum:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Denth Mesaj tarihi: Aralık 11, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2001 athe de bayya bi bölümü vardı sanırım onun dışında DVD setini felan amazon gibi yerlerden bulabilirsin he morpheus, kazaa gibi yerlerden beleş dl de edebilirsin ama hepsini bulmak kasar biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deviL Mesaj tarihi: Aralık 11, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2001 8. seri amerikada oynuyor :) rachel ross tan hamile chandler monica evli hm thanksgiving bolumunde brad pitt cikti ehhe :) 1-7 arasi dvd leri internetten bulabilirmisin bilmiyorum ama best of friends Vol 3. ve 4. cikti dvd de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lamutix Mesaj tarihi: Aralık 12, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2001 iyi bir bağlantın varsa morpheus vb. ile indirebilirsin. her bölüm 50 ile 120 MB arası. bölümler de 101, 102... diye gidiyor, ilk rakam sezon, diğer ikisi o sezonki bölüm sayısı şeklinde. netekim ben hepsini (181 bölüm) morpheusla indirdim ve hatta birkaç dakika önce ikinci sezonu seyrediyordum :) ayrıca ilk altı sezonun dvd'leri makul fiyatlara (bir sezon 3 dvd olmak üzere) hepsiburada.com'da satılıyor. amazon.com'da sadece best of'lar satılıyor, yurt dışında yaşayan güzel arkadaşlarımız da tam sezon dvd'lerini amazon.co.uk'den tedarik edebilir. bence dvd almaya değer, avi dosyaları iyi hoş ama görüntü kalitesi çok latif değil. [Bu mesaj lamutix tarafından 12 Aralık 2001 02:24 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj lamutix tarafından 12 Aralık 2001 02:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lamutix Mesaj tarihi: Aralık 12, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2001 ayrıca çoook pahalı bir dizi olduğu için bizim televizyonlarda şimdilik oynama olasılığı pek az. daha önce atv pembe dizi kuşağında yayınladığı için pek başarılı olmamış ve iptal etmişler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deviL Mesaj tarihi: Aralık 12, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2001 bu arada gecen sezon basrol oyuncularinin hepsi bolum basina 750 000 dolar aliyordu ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Aralık 12, 2001 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2001 ross'tan hamile dimi?! biliyodum hehe iddia kazandım nihoho 7. serinin sonunda zaten evleniodu yanlış hatırlamıosa chandler ve monica, bradd pitt'de rachel'ın eski sevgilisi olarak oynuo dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Aralık 12, 2001 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2001 bulamadım 1-7 serisinin tamamını o adreste:( toplam 21 dvd olması gerekiyor zaten ama maalesef orda 9-10 tane var.... istanbul'da bildiğiniz bir yer yok mu? büyük dvd'ci, veya kasetçi falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deviL Mesaj tarihi: Aralık 13, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2001 said: Mephisto_, 12 Aralık 2001 17:41 tarihinde demiş ki: bradd pitt'de rachel'ın eski sevgilisi olarak oynuo dimi? hayir tam aksine, brad pitt lisedeyken rachel dan nefret eden bir tip, rachel bunla hep dalga geciyormus lisede falan (brad sismanmis lisede keke), brad pittle ross "I hate rachel club" bile kurmuslar zamaninda. . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Denth Mesaj tarihi: Aralık 13, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2001 Bende "Perfect Strangers" bütün bölümler istiyorum, napıcas? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Aralık 14, 2001 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2001 lol "I hate rachel club":) çok güzel ya, türkiyede oynatmamaları çok büyük hata:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 ya bende hamıle olduktan sonrasını ızleyemedım pff[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 nostalji?[hline]Soğuk ve karamsar olabilirim ama bu benim kötü biri olduğumu göstermez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faerdun Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 digiturk te veriyorlar yeni bölümleri izleyin bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 bende son 9 aydır cable olması dolayısıyla şuan 9. sezonu internetten tamamen indirmiş ve izlemiş durumdayım[hline]Erkek adamın çarşıyla, pazarla işi olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar