Limbeck Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Guildimiz kurulmustur katılmak isteyen arkadaslara duyurulur.Kural falan yoktur maksat kaynasmak ve birbirimize yardımcı olmaktır.Tabardımız alınmamıstır ama bunun için guild uyelerinden para istenmeyecektir.Ama isterlerse kendileri bagısta bulunabilirler :p Tamamiyle türk oyuncularda olusacaktır.Girmek isteyen arkadaslar buraya class ve racelerini yazarlarsa onlara oyun içinde ulasılacaktır.Kendi raidimi kendim yaparım kardesim diyenlerin guildi hizmetinizde :P Şimdiden hepimize hayırlı olsun.Herkese iyi oyunlar...[signature][hline]I'll kill all hordeman before they kill me. . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yevaud Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 imza bi enteresan[signature][hline]Wolfsore ->Orc Shaman Of Hordish Manner ->Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Limbeck Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 eheh bi aralar alliance olmak istodum soradan vaz gectim baktım yukarda undead resmi assada bu imza guzel duruo kalsın dedim :P[signature][hline]I'll kill all hordeman before they kill me. . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar