Creel Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 said: vimpir, 18 Şubat 2005 13:47 tarihinde demiş ki: said: sheref, 18 Şubat 2005 00:41 tarihinde demiş ki: bi dava açmak kaç para haberiniz var mı sizin :lol: kaç para, cok ciddiyim bana acilan i 450ml idi hafiften kacmisti ama pek öle derinine inilmeden kapatmiştim ben, bi iki milyar tutuo eger 1 ayı gecerse dava süresi die biliyorum tabi davanin niteligi avukat ücretlerine bagli olarak da degisio..[signature][hline] "Who wants to live forever?" Deviant [Bu mesaj Creel tarafından 18 Şubat 2005 16:31 tarihinde değiştirilmiştir]
Theo Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 said: bana acilan i 450ml idi hafiften kacmisti ama pek öle derinine inilmeden kapatmiştim ben, bi iki milyar tutuo eger 1 ayı gecerse dava süresi die biliyorum tabi davanin niteligi avukat ücretlerine bagli olarak da degisio.. zamanla alakalı deel bıldıgım kadarıyla davanın nıtelıgıyle alakalı mıras davalarında bahsedılen mıras uzerınden hesaplanıyor msl. tazmınat falan davalarında da cok fazla deeel...[signature][hline]
Öne çıkan mesajlar