zamo Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Avaturk'ten alışveriş yapmıştım.Verdiğim adres doğruydu ve teslimatın yapıldığını söyledikleri saatte evdeydim.Ama tanımadığım bir başkası teslim almış görünüyor.Ne yapabilirim?[signature][hline]I came, I saw, I conquered
tamirci Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 telefonla şikayette bulun[signature][hline]imzasız bir dünya için elele!!
Felix Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 dava acabilirsin[signature][hline]=o=
--aTaKaN-- Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 evet imza almadan vermezler genelde aldığın şey neydi aceba?
Chemical Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 adresin doğruysa ismin doğruysa ve kargo başka bir yere verilip teslim edilip doğrulanmışsa avaturk diil kargo şirketini dava edip ürünü tamamen sağlam şekilde geri vermeleri lazım. Olmaz öyle ben bişi alacam sen başka yere götürücen yaa tabi. Dava aç hakkını ara. açmassan bu şirketler iyice bokunu çıkarıp kargoları direk karşı apartmana bırakıp gelir.[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C Karakedi bi ara demişki: sagda solda gateler acılıyor, içinden lol diyerek insanlar çıkıyor.
zamo Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Half-Life 2 almıştın kredi kartıyla.Hem avaturke hem kargo şirketine(UPS) mail attım herhalde yarına cevaplarlar.Bence davaya kalmaz sorun hallolur.Ama çok canım sıkıldı hem kargonun dün elime ulaşması gerekiyordu hem de doğumgünü hediyemdi.[signature][hline]I came, I saw, I conquered
Private Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Ya noluyoruz ya hemen dava? Ben de hl2 aldım gayet güzel geldi. UPS'in sorunu o mail + telefonla hallolur o iş. Olmazsa bana haber verin ben de konuşurum.[signature][hline]"Success comes in cans ... not in can'ts"
Raistin Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 şikayette bulun olmassa (belirli bir zamandan sonra) dava edebilirsin... ama türkiyede kac yilda sonuclanir bilemem o yzuden sne zaararli cikabilirsin....[signature][hline]Ardeth 10 Şubat 2005 00:38' da demişki: ''herşeyin ölçüsü insandır''(sofistlerden alinti) Ve gene Ardeth Bence en tehlike olan Raistin, zeki olmak değil, zeki olduğunu düşünmektir. Ve son olarak sevdigim laflar:Nietzsche "Hayat bir savaş okuludur. Öldürmeyen yaragüçlendirir" Nietzsche Edmund Husserl "şeylere dönelim!" ve son olarak Stuart Mill " Kendinden hoşnut bir domuz olmaktansa, hoşnutsuz bir insan olmak yeğdir, memnun bir aptal olmaktansa hoşnutsuz bir Sokrates olmak yeğdir."
Berk Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 UPsd ise hemen düzeltirler hatanı, hoş hata yapanaycak kadar organize çalışıyorlardı, amazo.comdan birşey aldım resmen kargonun neredne nereye gittiğiin saat kaçta teslim alındğını shipment mani filan gördüm
Daesu Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 ulan nie dava ediyosunuz hemen :) ara söle böle böle görüşme yap yani. hehe hemen adliye kapısı falan[signature][hline]Deviant art gallery Somebody tell me. Why it feels more real when I dream than when I am awake.
karabocek Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 konuş,faiz iste aynı üründen 2 tane daha iste tehdit et yaşasın kötülük :P[signature][hline]| Paticik KO Editör | Gamerbug Admin |[b] [b]E-Mail: [email protected] | ICQ: 124744
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 avaturk mü hahah hiç şaşmadım. rezil olduklarını ve boşuna uyuz olmadığımı biliyordum :)[signature][hline]===> orc_lord <=== |Buddy/Old|Buddy Webpage|KTB için..| |Pati Pet|Corbeau|playingarena| |orc_lord/phoenix (day:157/melancholy/depression)|
Cafein Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Derhal kargo şirketini ara şikayette bulun. UPS ise genelde çözülür sorun. Cak cuk ederlerse, şirketle temas kur, de böyle böyle, parasını peşin verdim, mal elime geçmedi. Daha da problem çözülmezse, adliyeden önce bankaya gidiyorsun. Diyorsun, parayı karttan çekmelerine rağmen ürünümü vermediler, kandırıldım, paramı iade ettirin. Banka araya giriyor, şirkete "Helelöy, ne iş?" diyor. Şirket burada malı sana teslim ettiğini kanıtlayamazsa, paranı banka geri alıyor, kredi kartı hesabına geri aktarıyor. Bu işlem bir ayı bulabilir, ama garantili. Bizim de yurtdışından maket siparişi vardı, adamlar yolladık kardeşim dediler, ortada yok, bir ay geçti hala yok. Adamları arıyoruz, biz yolladık, kontrol ettik gelmiş diyorlar. Bankada çalışan bir arkadaş aracı oldu, yukarıdaki işlem yapıldı, sonuçta kargonun yanlış adrese gidip şirkete geri iade edildiği ortaya çıktı, züte züte parayı geri verdiler. Yok öyle yağma, eğer paranı karttan peşin çekiyorsa, o malı denilen zamanda getirme yükümlülüğü altına giriyordur, getirmezse paranı geri vermek istese de istemese de o şirketin sorumluluğunda. Yok kargo bilmemne, yok o oldu dinleme. Kargodansa, Avaturk bir daha UPSle çalışmasın, o seni bağlamaz, şirketin malın teslimi hakkında olan sorumluluğu bağlar. Sen öncelikle bir telefonları aç, sonra da o banka olayını araştır. Bunu da ay bitip ekstreler kesilmeden hallet ki daha az uğraşasın. Bir de başkasına verdilerse, o başkası çoktan cdni kullanmıştır, bu da senin o cdden istifade edemeyeceğini gösterir(internet üzerinden şifreleri falan o kullanıcı aldı çünkü), böyle bir şey varsa, paranı veya cdnin yenisini de geri iste. Hakkını yedirme.[signature][hline]Denizden Esen Lodosa İnan, Hayallerinin Aşkını Ciğerlerine İşlesin. Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır.
-007- Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 www.sikayetvar.com[signature][hline]Atam izindeyiz!
Darklight1903 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 ya ben avaturkte bi ton adam oynuyo saniyodum gecen ay. uye oldum. bi tane allahin kulu yok quake te falan. hep gece koru giriolar. somestr da takiliyoduk ama oss falan erken yatmak gerekiyor artik duzene girmek icin. kalamiyorum gec saate kadar. ben niye annattim bnu.valla bilmiom sanirim avaturk dandik demeye calistim bi cumlelik seyi paragraf yaptik[signature][hline]Icq: 668699 Msn: [email protected] Mail: [email protected] Uo:Juliana-Jnearl Cs:[HoD]DaRkL!GhT
sheref Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 bi dava açmak kaç para haberiniz var mı sizin :lol:[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05
Chemical Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 kaybeden taraf bütün masrafı öder:)[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C Karakedi bi ara demişki: sagda solda gateler acılıyor, içinden lol diyerek insanlar çıkıyor.
Xanthe Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 masrafı bırakda sen zamanı düşün bence :)[signature][hline]Learn to Obey before you Command....
zamo Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Ben adresimi doğru yazmama rağmen kargo yanlış almış adresi avaturkten.Başka daireye götürmüşler.Adam bana verdi bugün.[signature][hline]I came, I saw, I conquered
MartinLGore Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 açılmış sa kabul etmeseydin ?[signature][hline]lölö mustafa.. Member of AAL'05
vimpir Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 said: sheref, 18 Şubat 2005 00:41 tarihinde demiş ki: bi dava açmak kaç para haberiniz var mı sizin :lol: kaç para, cok ciddiyim [signature][hline]herşeyin başı sağlık [Bu mesaj vimpir tarafından 18 Şubat 2005 13:48 tarihinde değiştirilmiştir]
MartinLGore Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Açtığın davaya bağlı ama oldukça külfetli hem maddi hemde manevi olarak..[signature][hline]lölö mustafa.. Member of AAL'05
zamo Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Yok açılmamıştı.[signature][hline]I came, I saw, I conquered
NuKe Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 said: Private, 17 Şubat 2005 22:44 tarihinde demiş ki: Ya noluyoruz ya hemen dava? Ben de hl2 aldım gayet güzel geldi. UPS'in sorunu o mail + telefonla hallolur o iş. Olmazsa bana haber verin ben de konuşurum. Arkadaş avaturkten herhalde :)[signature][hline]I love you but, i love your butt. Suark, 09 Aralık 2004 20:21 tarihinde demiş ki: Nedendir bilinmez birden kafana osurma isteği geldi içimden. Keremcan'ın banına hayır kampanyasına destek için tıklayın!
Öne çıkan mesajlar