froyt Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 grubumuzun logosu şöyle bir şey; Logo şöyle bir şey istiyoruz;(100 derece logosu şeklinde bir şey istiyoruz buna benzer) Logo fakat hiçbir ücret veremiyoruz.yardım etmek isteyen edebilir photoshopta çözemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
froyt Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 ha bu arada sadece logo istiyoruz göbek möbek gerek yok :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 ben simdi anlamadım logo istiyorum demissin boyle bi logomuz var demissin. ne yapılacak simdi.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 siz resmen amelelik istiyorsunuz tüm tasarımsal kararları vermiş bize de herhangi bir bilgi vermeyerek alternatif sunmamamızı engellemişsiniz. insanlar yaratmaktan zevk alırlar. En azından ücretsiz bir iş ise, bunun tek motivasyonu zevk olabilir.[signature][hline]Berk, 17 Ocak 2005 01:54 tarihinde demiş ki: mimarlık2.sınıf adam tasarımdan ne anla diyorum sadece... haklıdır anlamam. http://golge-i-khan.deviantart.com/gallery/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 heh sanırım sen diyorsun ki 100 santigrattaki 100c yerine bizim logo yazsın. hmm. ustteki azıya hak vermekten kendimi alamıyorum.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grom Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 alternatif sunabilirsiniz ama :) (ben grubun gitaristiyim bu arada)[signature][hline]TO LIVE IS TO DIE - Cliff Burton Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 arkadaşların istedii zor diil kendileri de yapabilir. de istediklerini aramayı bilmiyolar :) aradığınız şey retrodur. biraz kasıp o fontlardan bulabilirsiniz.[signature][hline]Ars longa, vita brevis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
froyt Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 teşekkürler :)[signature][hline]Psikoz grubu davulcusu froyt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar