Ishinotsuyoihito Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Tüm hakları saklıdır 1993-2005 Wizards of the Coast / Hasbro[signature][hline]Berkin Bozdoğan - DCI - CrystalKeep - Comrehensive Rules Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Multani Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Güzel bir ceviri olmus. Yanliz 3'cü (son Paragraf'ta) bir düzeltme yapilabilinir (hatta sart). Orjinali: said: {1}{U}: Return target Ninja you control to its owner's hand. Play this ability only during your turn. Türkce tercümede özellikle "Target" kelimesi'ni bastirmali. Eger "cant be the Target of spells or abilities" seklinde bir Ninja basilirsa, bu Ninjaji "Walker of Secret Ways" ile hedef edemeyiz. "Kontrol ettiginiz/denetiminiz altindaki -hedef Ninjayi sahibinin eline veriniz. Bla bla..." seklinde mesela... (hedef biraz garip oldu gibi. Ama ne kast ettigim anlasildi sanirim...). Aksi taktirde "Diabolic Edict"'in effecti gibi oluyor... ve Diabolic Edictin effecti Creature'i target etmiyor.[signature][hline]"These tears we cry Are falling rain For all the lies you told us The hurt, the blame! And we will weep to be so alone We are lost We can never go home" -Gollum's Song [Bu mesaj Multani tarafından 13 Şubat 2005 02:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ishinotsuyoihito Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Selamlar, Ne yazık ki kartı üreten program olan Magic Set Editor tam metni buraya sığdıramadı; ben de kırpmak zorunda kaldım. Yorum için teşekkürler,[signature][hline]Berkin Bozdoğan - The DCI - Gatherer - Comrehensive Rules - Banned/Restricted - The Oracle - Tournament Rules Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pretoryus Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 ingiliscesine nekadar da alismisim kendi dilim ne kadar garip geliyo bana gusel olmus yeni kartlari merakla bekliyorum[signature][hline]slay them all Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nightcrawler89 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 ya ben ne kadar kassamda şu ninjutsu olayını anlamadım. zaten saldıran bir yaratığı niye eline alıp sonra bir daha saldırtıyorsun? Kesin böyle değildir tabi de bi şunu açıklayabilirseniz çok sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Multani Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Olay su: Attack declare ediyorsun. Rakib block koyacak Creature'larini belirliyor. Damage stacke gitmeden önce, block yememis olan bir Creature'i eline alip, yerine Elindeki ninjitsu Kartini koyuyorsun (tabii manasini ödüyorsun ninjitsu özelliginin). Bunu attack eder vaziyette tap ediyorsun. Sonrada damage stacke gidiyor ve gerisi bilinen seyler...[signature][hline]"These tears we cry Are falling rain For all the lies you told us The hurt, the blame! And we will weep to be so alone We are lost We can never go home" -Gollum's Song Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akinnika Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 said: nightcrawler89, 13 Şubat 2005 18:38 tarihinde demiş ki: ya ben ne kadar kassamda şu ninjutsu olayını anlamadım. zaten saldıran bir yaratığı niye eline alıp sonra bir daha saldırtıyorsun? Kesin böyle değildir tabi de bi şunu açıklayabilirseniz çok sevinirim. olay çok basit... diyelim ki "dandik" 1/1'lik bir yaratıkla saldırıyorsun, rakip blok etmemeyi tercih ediyor... sen de onu eline alıp örneğin elindeki Ninjutsu cost'u (3)(B)(B) olan "Ink-Eyes, Servant of Oni" yi tapli ve saldırır pozisyonda oyuna sokuyorsun... rakip Ink-Eyes'dan damage yiyiyor (hem de dandik yaratıktan yiyeceği 1 değil, Ink-Eyes'in damage'i olan 5 damage) ve Ink-Eyes'in özelliği tetikleniyor, "Ink-Eyes rakibe hasar verirse, onun mezarından hedef yaratığı kendi kontrolünüz altında oyuna getirebilirsiniz" ne kadar hoş... halbuki bütün olay "dandik" bir 1/1'lik yaratıkla başlamıştı :) Wizards'ın sitesinde, Ninjutsu özelliğini hangi düşüncelerden yola çıkarak geliştirdiklerini anlatan güzel bir yazı var... ("you should have blocked" di sanırım yazının başlığı) Samuray (veya Samurai) lar onurlu savaşçılardır, karşınıza dikilip kılıçlarını çekerler ama Ninja'lar doğrudan "Melee" Combat'a girmekten hoşlanmazlar, biraz sinsidirler, hazırlıksız bir anınızda sessizce gelip işinizi bitirip kaçarlar... :) [Bu mesaj akinnika tarafından 13 Şubat 2005 22:53 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nameless_One81 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 I`m fully agree with pretoryus :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
norticus Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 I`m fully agree with bla bla diye bir şey yoktur, çok istiyorsanız i agree diyebilirsiniz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noil Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Hatta zaman olur ingilizce'ye olan özentiliğinizden kurtulur, pretoryus'a katılıyorum dersiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nightcrawler89 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Sağolun. İyi okumamışım şimdi anladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
norticus Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 said: noil, 15 Şubat 2005 21:35 tarihinde demiş ki: Hatta zaman olur ingilizce'ye olan özentiliğinizden kurtulur, pretoryus'a katılıyorum dersiniz. ...ve o zaman bu site paticik yerine oooh the little catty catty olmaktan kurtulur.. arkadaşlar lütfen forumlarımızda abuk subuk yere ecnebice kullanmayalım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
orkun97 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 yeni kartlar bekliyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar