Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Turnuva Olsa...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Şöyle güzel bi turnuva düzenlense diyorum.Mesela 3 vs 3 yapılabilir, şuan epey ckan var gerçi bazı klanlarda gereğinden fazla adam var ama olsun onlar ayarlanır.
Hadi bi atın, artık el ele kol kola dostluk şarkıları söyleyip bi yandanda chainsaw ile adam doğramak istiyorum :-P[signature][hline] "Eğer kişi hem akıllı hem çalışkan ise takdir et, çalışkan fakat akıllı değil ise dikkat et, akıllı fakat tembel ise ikaz et, hem akılsız hem tembel ise imha et!.."
Mesaj tarihi:
+11111
bencede çok güzel olur yeteri kadar klan var zaten çok eğlenceli olur.. Anadolunun bağrından kopup gelen klanımız siz şeher zibidilerine ders verecek kafanıza etliekmek fırlatacaz :P
(Bizim burdaki kadınlar depremden sonra:
"Bize bişiy olmaz Mevlana korur bizi..")[signature][hline]
Mana alassë equë inyë Turk!!!
K.S.D.M.P.A.L

insight, bi tarihte demiş ki:
veyada madalya alınca madalyamı takıyolar?..
Mesaj tarihi:
olsun ya elimden geldiği kadar oynarım işte, belki sen bana öğretirsin biraz daha.[signature][hline] "Eğer kişi hem akıllı hem çalışkan ise takdir et, çalışkan fakat akıllı değil ise dikkat et, akıllı fakat tembel ise ikaz et, hem akılsız hem tembel ise imha et!.."
Mesaj tarihi:
said:
Arkansis, 11 Şubat 2005 22:12 tarihinde demiş ki:
otur oturduğun yerde krusty
oyunu öğrenelim bi iyice ondan sonra

Bu kadar da alçak gönüllü olma be :D[signature][hline]Nargilenin dumanına benzer hayellerim sadece beni zehirler ve uçup gider...
Mesaj tarihi:
ya low lar harbiden siz warken serverda eglenme katsayım 100 kat artıyor. adam gibi oynuyonuz tepe icin cok atesli savaslar oluyor .tebrik ederim gercekten.
dost klan ilan edicem sizi walla :D[signature][hline]A METAL HEART IS HARD TO TEAR APART
Mesaj tarihi:
2 vs 2 olsun bizim klanda adam yok :)[signature][hline]Diablesse 18 Ekim 2004 tarihinde MSN'de demiş ki:
mama yiyiom ben
Gunn, 18 Mayıs 2002 16:07 tarihinde demiş ki:
ağlama değmez minoooooc, bu göz yaşlarınaaa
  • Yeni Oluştur...