Krusty Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Şöyle güzel bi turnuva düzenlense diyorum.Mesela 3 vs 3 yapılabilir, şuan epey ckan var gerçi bazı klanlarda gereğinden fazla adam var ama olsun onlar ayarlanır. Hadi bi atın, artık el ele kol kola dostluk şarkıları söyleyip bi yandanda chainsaw ile adam doğramak istiyorum :-P[signature][hline] "Eğer kişi hem akıllı hem çalışkan ise takdir et, çalışkan fakat akıllı değil ise dikkat et, akıllı fakat tembel ise ikaz et, hem akılsız hem tembel ise imha et!.."
godzilla112 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 +11111 bencede çok güzel olur yeteri kadar klan var zaten çok eğlenceli olur.. Anadolunun bağrından kopup gelen klanımız siz şeher zibidilerine ders verecek kafanıza etliekmek fırlatacaz :P (Bizim burdaki kadınlar depremden sonra: "Bize bişiy olmaz Mevlana korur bizi..")[signature][hline] Mana alassë equë inyë Turk!!! K.S.D.M.P.A.L insight, bi tarihte demiş ki: veyada madalya alınca madalyamı takıyolar?..
Arkansis Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 otur oturduğun yerde krusty oyunu öğrenelim bi iyice ondan sonra[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Beş Hececiler
Krusty Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 olsun ya elimden geldiği kadar oynarım işte, belki sen bana öğretirsin biraz daha.[signature][hline] "Eğer kişi hem akıllı hem çalışkan ise takdir et, çalışkan fakat akıllı değil ise dikkat et, akıllı fakat tembel ise ikaz et, hem akılsız hem tembel ise imha et!.."
Teddy Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 said: Arkansis, 11 Şubat 2005 22:12 tarihinde demiş ki: otur oturduğun yerde krusty oyunu öğrenelim bi iyice ondan sonra Bu kadar da alçak gönüllü olma be :D[signature][hline]Nargilenin dumanına benzer hayellerim sadece beni zehirler ve uçup gider...
Toledor Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Ben morvernden ders almaya başladım bile arkansis sanada tmrlk ı ayarlayalım[signature][hline]Deniz, Yıldızlar, Yakamoz ve bir kupa nescafe...
Bonus Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 bende onlardan bıçak dersi istiorm ya[signature][hline]MKC İLYAS bonus:zlorwf sen misin? Zlorwf:senim(Soldat oynarken)
Arkansis Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 oha toledor yüce usta tmrlk bana ders vermeyi kabul edermiki ? pek öğrencisi yok çok az savaşçı yetiştiriyor[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Beş Hececiler
ucanadam Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 botlardan ders alın iyi eğitiyolar beni onlar eğitti :D[signature][hline]sürü psikolojisine hayır uçan kazlar
ReBeL Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 ya low lar harbiden siz warken serverda eglenme katsayım 100 kat artıyor. adam gibi oynuyonuz tepe icin cok atesli savaslar oluyor .tebrik ederim gercekten. dost klan ilan edicem sizi walla :D[signature][hline]A METAL HEART IS HARD TO TEAR APART
Arkansis Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 sevindim böyle düşünmene eywallah =)[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Beş Hececiler
Asteroth Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 2 vs 2 olsun bizim klanda adam yok :)[signature][hline]Diablesse 18 Ekim 2004 tarihinde MSN'de demiş ki: mama yiyiom ben Gunn, 18 Mayıs 2002 16:07 tarihinde demiş ki: ağlama değmez minoooooc, bu göz yaşlarınaaa
Öne çıkan mesajlar