n3mrut Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Arkadaşlar ufak petler collector edıtıon verıor bıde bazı vendorlardan kuş falan alıoz bunu bılıorum pekı hunter lar ufak petler bole bulup tame edıp satamıormu bıze veya onların tame ettıgı dıger normal hayvanları satamıorlarmı bole bı sıstem yokmu ? ****** Bide beta videoları ızlerken collector edıtıonla gelen diablotic petini gordum videoda betada bunlar tamemı edılıordu ? Ufak pet muhabbetıne çok özeniorum bunun ıcın hunter bıle acabılırım bılgı verırsenız sevınırım[signature][hline]h3xtermineytır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sLog Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 hunter ın ufak petle pek alakası yok. dediğin gibi bunlar ya NPClerden satın alınıyo yada loot drop oluyo. Ha collector's edition olanlar zaten isminden belli. anca Collector's edition alırsan seçebiliyosun[signature][hline]:·. -cøLdwínd- .·: (7:40 PM) : jedi sabrı olmasa, atlıcam pencereden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
n3mrut Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Loot drop nedır? Suana kadar gordugun vendor tek ufak kuş satıodu başka turler de varmı bole satılan ? --- Son dedigim olay sa şey anlatamadım beta vıdeosu ındırdım beta zamanı cekılen collector edıtıonda verılen dıablotıc pet vardı adamın yanında beta edıtıon zamanında varmıydı bu pet dıodum.. onu sorduydum[signature][hline]h3xtermineytır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HLDUKE Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 huntersanız bı hayvan ordusu kurabılırsınız bı kus alarak tam bır ekıp oluyorsunuz 3unuz[signature][hline] Xanfire for wow HORSELORDS Forever !!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
n3mrut Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Hunter hayvan satabılırmı tame ledıgı :P yanında max 1 tane gezdırıor bu cok kotu bence bide yemın ederım her yere baktım tame edebılcegı hayvan lıstesı bulamadım...[signature][hline]h3xtermineytır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elladan Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 peki kuşu hangi şehirden alacam?[signature][hline]~~~~~~Éärenwén~~~~~~ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ayucan Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 said: n3mrut, 18 Şubat 2005 03:34 tarihinde demiş ki: Hunter hayvan satabılırmı tame ledıgı :P yanında max 1 tane gezdırıor bu cok kotu bence bide yemın ederım her yere baktım tame edebılcegı hayvan lıstesı bulamadım... oldu 8 10 tane hayvan alsin tamelesin gruba ihtiyaci kalmadan istedigi gibi takilsin.arkadasim biraz mantikli dusun istersen oyunda baska classlarda war Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mrtolga Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 ne yararı var bu kuşun falan acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silvia Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 ötüyor , yetmezmi? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiJAJE Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 ben betaayken almıstım ... bi halta yarıyomu die baya izlemistim ama pek bise goremedim .. üstelik cantada yerde kaplıyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noface Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 o hayvanı tame edınce gelıstırmek gerekıyormus bende orada takıldım lvl senın gıbı oda kasarak atlıyor onu ogrendık yemegını verıyuorsun mutlu ıse senle bır kasıyor oda ama bırde train olayı var o hayvanı sanırım orada takıldım.[signature][hline][b]-Arkadaşını tanımanın en iyi yolu ya onunla tatile çık ,yada Beraber bir oyun oyna demişler !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar