ReBeL Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 gigabyte 440 BX/ZX Agpset supports p2-3-celeron processors 66/100 mhz system bus patiler bu sekil bi anakartım war. uzerinde celeron 400 mevcut. cok uygun fiyata p3 733 buldum. ama anakartımın kitapçığı supports upto 650 mhz diyor. ben ayarları p 3 650 a göre yapsam , p3 733 taksam çalışır mı ? bi sorun olur mu. 733 çalışması umrumda değil ben 650 lik performans alsam yeterli. teşşkürler...[signature][hline]A METAL HEART IS HARD TO TEAR APART Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistin Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 takilmaz... takilirsa sorunlardan kullanıcı sorumludur....[signature][hline]Ardeth 10 Şubat 2005 00:38' da demişki: ''herşeyin ölçüsü insandır''(sofistlerden alinti) Ve gene Ardeth Bence en tehlike olan Raistin, zeki olmak değil, zeki olduğunu düşünmektir. Ve son olarak sevdigim laflar:Nietzsche "Hayat bir savaş okuludur. Öldürmeyen yaragüçlendirir" Nietzsche Edmund Husserl "şeylere dönelim!" ve son olarak Stuart Mill " Kendinden hoşnut bir domuz olmaktansa, hoşnutsuz bir insan olmak yeğdir, memnun bir aptal olmaktansa hoşnutsuz bir Sokrates olmak yeğdir." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReBeL Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 yani fiziksel olarak bi sorun yok yuvası uyuyor ama bu şekil kullanılmamalı diyorsun[signature][hline]A METAL HEART IS HARD TO TEAR APART Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzi Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Çalışmaz zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReBeL Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 ok saolasiniz[signature][hline]A METAL HEART IS HARD TO TEAR APART Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
flood83 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 O anakartın bir benzeride bende var asus 440BX bendede celeron 400 takılı slot ve aynı sekilde bendede max 550mhz takılabillir diyor sanırım 733 takamamamızın sebebi işlemci saat hızının 133 bizim anakart destegininde 100 olmasından kaynaklanıyor 100 mhz saat hızlı 1 işlem ci bulmamız lağzim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar