vimpir Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Bu bölüm sadece Citizen kazanmak icinmi, alliance listesi neden cikiyor ne ise yariyor, bu bolumu kullanmak bana birsey kaybettiriyormu, pek anlamadım recruiter olayını birisi anlatırsa cok sevinirim, DarkThrone ile ilgili soruları burda toparlıyalım tabi, oynıyan arkadaslar varsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raptor_Skeleg Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Tıklıosun recuit için. Sen başkalarına insan ve altın kazandırıyorsun. Sen tıkladığında sana credit veriyor. O credite göre başkaları da sana tıklıyor Alliance bölümünde kendi alliancene özel bi recuit liste katılıyorsun. Ayrıca 2k credits nasıl yaptın çok merak ettim. :)[signature][hline]Ordek... [Bu mesaj Raptor_Skeleg tarafından 26 Ocak 2005 15:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 her sabah ghost mouse ile makroluyorum, iyi bisimi yapmisim simdi :) anlamadımda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raptor_Skeleg Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Evet baya iyi bişi :) Şimdi bu creditler sana recuit olarak gelcek. Yani adam eklencek sana, sonra onları train falan edeceksin, güçleneceksin vs vs vs :)[signature][hline]Ordek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 başka getirisi yokmu baglı oldugun guild kalabalık olunca filan getirisi filan degisiyormu yoksa sadece adam almak icinmi???? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 alliance olayı ne ise yariyor, bana kocaman 1 boş gibi geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 popup:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SteelBB Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 bende merak saldım şimdi bu oyuna hafiften karışık biraz... Eskiden savasim diye bir oyun vardı mantık onun mantığı sanrım...[signature][hline] "Bu Sabah Bir Umut Var içimde... Nasıl Olsa Geri Gelirisin Diye. Her Şey Yerli Yerinde Yine... Bu Sabahların Bir Anlamı Olmalı...." [Bu mesaj SteelBB tarafından 18 Şubat 2005 12:35 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 gayet hoş 1 oyun ben hala devam ediyorum, nickini sole para yollıyım, para bankaya geliyor direk haberin olsun[signature][hline]herşeyin başı sağlık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar