Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şebo ve Eudorina

AshK

Öne çıkan mesajlar

arkadaşlar bende photoshopta amatör olarak ilgilenen birsiyim. bir kaç çalışma yaptım bana göre en iyisi bu oldu gibi ama sizlerinde fikirlerini almak isriyorum. şimdilik sadece bu resim için görüşlerinizi alayım daha sonra hepsini koyacağım....

teşekkürler...:P[signature][hline]Türkiye' nin En Genç Şebnem Ferah Fan Sitesi

www.SebnemFerah.biz

Herşey Şebo İçin.....

Sosyal ağlarda paylaş

fena diil ıık ayarları ile biraz daha oyna istersen. güneşin madem contrast ı o kadar yüksek köşedeki kızın yüzüne de yansıyor olması gerekir.[signature][hline]
sevdasız bir iklimde çember çeviriyordu yüreğimki sen çıktın gene ağaçların köklerinden. Her yıktığım ağaç sen büyüdün. Yüreğimi çizdiğin bir bardak biradan, içerimi sildiğin bir silginden külleri savurdum rüzgara, kalanları diktim tekrar kestiğim boynundan çıkan kanlarla suladığım çınara. Kustum, tiksindim sonra.
Sosyal ağlarda paylaş

onları yapman gerek diye düşündün ama yapmadın ?
hef.
sorun şebnem hanımım gölgede olmasına rağmen nur tanesi gibi ışıldamasında.

bu arada photobucket kullanalım.
[signature][hline]Berk, 17 Ocak 2005 01:54 tarihinde demiş ki:
mimarlık2.sınıf adam tasarımdan ne anla diyorum sadece...

haklıdır anlamam.

http://golge-i-khan.deviantart.com/gallery/

Sosyal ağlarda paylaş

yani şebo nun nur tanesi gibi ışıldaması doğal bu bağlamda :) gerçekten nur tanesi eheueh[signature][hline]
sevdasız bir iklimde çember çeviriyordu yüreğimki sen çıktın gene ağaçların köklerinden. Her yıktığım ağaç sen büyüdün. Yüreğimi çizdiğin bir bardak biradan, içerimi sildiğin bir silginden külleri savurdum rüzgara, kalanları diktim tekrar kestiğim boynundan çıkan kanlarla suladığım çınara. Kustum, tiksindim sonra.
Sosyal ağlarda paylaş

ben de lafı oraya getirmeye çalışıyordum
hani kötü olması sorun değil de (önemli de değil)
senin önemsememen, önemli.

Çünkü ne yazarsak boş. Kime faydası var ki ?[signature][hline]Berk, 17 Ocak 2005 01:54 tarihinde demiş ki:
mimarlık2.sınıf adam tasarımdan ne anla diyorum sadece...

haklıdır anlamam.

http://golge-i-khan.deviantart.com/gallery/
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
bu benim ilk çalışmam olduğu için sizlerden fikir almak istedim. ama bu bunu yapmayacağım anlamına gelmezki. siz eksiklerimi söleyin ben onları zaten not alıyorum. ama sizin söylediğiniz anda yapamam ki. ben onu sölemek istedim sizde neden konu açıyosun dediniz. ilginç.[signature][hline]Türkiye' nin En Genç Şebnem Ferah Fan Sitesi

www.SebnemFerah.biz

Herşey Şebo İçin.....
Sosyal ağlarda paylaş

Ehh diyim denemen guzel.Bank uzerine light efekti vs olsa ve ondeki o kisi aslında olmasa daha guzel olur gibiydi,he bi de artistimizin foto kalite olarak pek iyi degil,onun uzerinde de oynarsan gayet guzel olur gibi[signature][hline]icqmsnmutos o'hara
cs:mutos[cVk]
siteniz icin yıllık ucuz reklam @sarisayfalar
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...