AshK Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 arkadaşlar bende photoshopta amatör olarak ilgilenen birsiyim. bir kaç çalışma yaptım bana göre en iyisi bu oldu gibi ama sizlerinde fikirlerini almak isriyorum. şimdilik sadece bu resim için görüşlerinizi alayım daha sonra hepsini koyacağım.... teşekkürler...:P[signature][hline]Türkiye' nin En Genç Şebnem Ferah Fan Sitesiwww.SebnemFerah.biz Herşey Şebo İçin..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
felixxx Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 resim linkin bozuk dostum[signature][hline]Hold me my sweet,Hold me love,Hold me god... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 PATİ albüm sux...[signature][hline]Ultima Online, Hayat Offline... http://forum.paticik.com/view.php?id=105586 [Bu mesaj Uzaylılar tarafından 28 Ocak 2094 01:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 şebnem ferah rules[signature][hline]Strenght,Pride,Discipline Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Numb Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 fena diil ıık ayarları ile biraz daha oyna istersen. güneşin madem contrast ı o kadar yüksek köşedeki kızın yüzüne de yansıyor olması gerekir.[signature][hline] sevdasız bir iklimde çember çeviriyordu yüreğimki sen çıktın gene ağaçların köklerinden. Her yıktığım ağaç sen büyüdün. Yüreğimi çizdiğin bir bardak biradan, içerimi sildiğin bir silginden külleri savurdum rüzgara, kalanları diktim tekrar kestiğim boynundan çıkan kanlarla suladığım çınara. Kustum, tiksindim sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AshK Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 haklısımız ben de onları yapmam gerekli die düşündüm ama ölece kaldı... zaten alel acele yapılan bir çalışma idi. fikirleriniz için teşekkür ederim.[signature][hline]Türkiye' nin En Genç Şebnem Ferah Fan Sitesi www.SebnemFerah.biz Herşey Şebo İçin..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 onları yapman gerek diye düşündün ama yapmadın ? hef. sorun şebnem hanımım gölgede olmasına rağmen nur tanesi gibi ışıldamasında. bu arada photobucket kullanalım.[signature][hline]Berk, 17 Ocak 2005 01:54 tarihinde demiş ki: mimarlık2.sınıf adam tasarımdan ne anla diyorum sadece... haklıdır anlamam.http://golge-i-khan.deviantart.com/gallery/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Numb Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 yani şebo nun nur tanesi gibi ışıldaması doğal bu bağlamda :) gerçekten nur tanesi eheueh[signature][hline] sevdasız bir iklimde çember çeviriyordu yüreğimki sen çıktın gene ağaçların köklerinden. Her yıktığım ağaç sen büyüdün. Yüreğimi çizdiğin bir bardak biradan, içerimi sildiğin bir silginden külleri savurdum rüzgara, kalanları diktim tekrar kestiğim boynundan çıkan kanlarla suladığım çınara. Kustum, tiksindim sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Doo_m Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 ilk resim gözükmyo yaw...[signature][hline]**Ben acilarin çocuguyum... Ne Mc'den yiyebildim , ne Adidas giyebildim..** Only.Fenerbahçe.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AshK Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 ben zaten uğraşamadım işlerimden dolayı ama daha başka şeyler peşindeyim euehuehe.... nurum o benim herşeyim şeboommm:)[signature][hline]Türkiye' nin En Genç Şebnem Ferah Fan Sitesi www.SebnemFerah.biz Herşey Şebo İçin..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 madem ugrasamadın sen de kotu oldugunu dusunuyosun niye buraya bakın nasıl olmus diye konu acıyosun.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 ben de lafı oraya getirmeye çalışıyordum hani kötü olması sorun değil de (önemli de değil) senin önemsememen, önemli. Çünkü ne yazarsak boş. Kime faydası var ki ?[signature][hline]Berk, 17 Ocak 2005 01:54 tarihinde demiş ki: mimarlık2.sınıf adam tasarımdan ne anla diyorum sadece... haklıdır anlamam. http://golge-i-khan.deviantart.com/gallery/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AshK Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 bu benim ilk çalışmam olduğu için sizlerden fikir almak istedim. ama bu bunu yapmayacağım anlamına gelmezki. siz eksiklerimi söleyin ben onları zaten not alıyorum. ama sizin söylediğiniz anda yapamam ki. ben onu sölemek istedim sizde neden konu açıyosun dediniz. ilginç.[signature][hline]Türkiye' nin En Genç Şebnem Ferah Fan Sitesi www.SebnemFerah.biz Herşey Şebo İçin..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Ehh diyim denemen guzel.Bank uzerine light efekti vs olsa ve ondeki o kisi aslında olmasa daha guzel olur gibiydi,he bi de artistimizin foto kalite olarak pek iyi degil,onun uzerinde de oynarsan gayet guzel olur gibi[signature][hline]icq ¶ msn ¶ mutos o'hara cs:mutos[cVk] siteniz icin yıllık ucuz reklam @sarisayfalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar