Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ikinci paketi satiyorum, horde, acilmamis.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Sendit'ten bugun gelen paketimi (horde), bu arada dayanamayip bimeks'ten almis olmamdan dolayi satiyorum. Ankara icinden alacak olanlara direk teslim edebilirim. 65 YTL nakit karsiligi. Belki alliance paketi gelseydi tutardim elimde iki kutu da olsun diye. Ilgilenenler ozel mesaj atabilirler.
Mesaj tarihi:
Aynen bendede bi tane fazla var.Alliance kutu açılmamış.istanbul anadolu yakası[signature][hline]Enchanter - lvl 14 mage (Açılmamış world of warcraft var elimde fazla almışım.istanbul anadolu yakasındayım.İlgilenenler PM atsın )
Mesaj tarihi:
Maliyetini biliyorsan gidip mağazadan 85 kağıda alırsın.burada 70 milyona hemen al seçeneği var.Milletle açık arttırmaya girmene de gerek kalmaz.[signature][hline]++++-
ja tvoi sluga , ja tvoi rabotnik !
++++-
Mesaj tarihi:
73 e satıyorum bendekinide[signature][hline]Enchanter - lvl 14 mage (Açılmamış world of warcraft var elimde fazla almışım.istanbul anadolu yakasındayım.İlgilenenler PM atsın )
Mesaj tarihi:
satıldı[signature][hline]Enchanter - lvl 14 mage (Açılmamış world of warcraft var elimde fazla almışım.istanbul anadolu yakasındayım.İlgilenenler PM atsın )
  • Yeni Oluştur...