Disappear Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Bunu yazarken forumdaki annem kredi kartini vermiyor , internete guvenmiyorum , kredi kartim yok diyenleri du$undum. [li]Garanti bankasina gidilir[/li] [li]Hesap actirilir[/li] [li]Hesaba istenilen para yatirilir [bence 30 euro falan yatirin 2 aylik paraniz olsun][/li] [li]Bankadan "internet $ubesi kullanicam" denilerek $ifreler alinir[/li][li]Eve gelinir[/li] [li]www.garanti.com'a girilir[/li] [li]Sol ustten internet $ubesine girilir[/li] [li]Daha sonra "Kart I$lemleri"ne gelinir[/li] [li]Sanal Kart sekmesine gelinir[/li] [li]Sanal Kart Yarat denir[/li] [li]Altta Para Aktarimina gelinir[/li] [li]Hesaptan karta secilir[/li] [li]Miktar yazilir[/li] [li]Tamam dedikten sonra dekont tarzi secilir [onemi pek yok][/li] [li]Daha sonra kart bilgilerini goruntule/degi$iklik sekmesinden bilgiler blizzarda verilir[/li] [li]Oyununuz guzel guzel oynanir[/li] Burada bankanin pek onemi yok baska bankalarda yapiyor bu i$i neyse herkese iyi oyunlar umarim i$inize yarar not : bu bir sanal karttir sanal kredi karti degildir calinsa bile kartta bulunan parayi cekebilirler hesaptakine dokunamazlar ...[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii.... [Bu mesaj Disappear tarafından 17 Şubat 2005 22:09 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
n3mrut Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 http://forum.paticik.com/view.php?id=115804[signature][hline]h3xtermineytır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
n3mrut Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Birbirini tamamladı güzel oldu :)[signature][hline]h3xtermineytır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
n3mrut Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Bu arada burdan aldıgınız cvc2 kodu blizz e uye olurken verification code olarak dedigi yere yazılcak 3 hanelı bı kod[signature][hline]h3xtermineytır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 ikisinden birini sticky yapsinlar bari[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
n3mrut Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Bunu yapsınlar sen duzenlı yazmıssın detaylı ben daha cok ne olduguna deyındım...[signature][hline]h3xtermineytır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 yav hesap açtırırken benden 30 ytl aldılar ancak hesapt agözükmüyor kapora gibin bi şey mi bu 30 ytl *???[signature][hline]SenariouS The Beast That Shouted "I" at the Heart of the World Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Timelessone Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Cok tesekkur ederim kardesim uzunca bir suredir kafamı kurcalıyordu odeme meselesi.kredi kartı var ama internette kullanmayı sacma bir dusuncede olsa calınır diye uygun gormuyordum aydınlanmıs oldum tekrar tesekkurler,saygılar.[signature][hline]I have sinned enough against the world ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar