guen_darkmirror Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 orjinal DVD version EQ2 LvL 25 Guardian Guild: Lost Cause Server: Runnyeye isteyen kullanabilir su anda üzerinde 26 gold war transfer edilmedi turk guild de olmadıı içiin istenilirse taşınabilir baska servera para ve full item war bu nedenle 100 milyon fiyat veriorum (istanbuldayım) biraz pahalı olduunu biliorum ama 26goldun ne kdr fazla olduunu oyunu oynayınca anlarsınız isteyenler burdan ulaşabilirler[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guen_darkmirror Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 forumdaki diger konulara baktım fiyatlar 50 - 70 milyon civarı benim fiyatım çok pahalı gelmesin orjinali zaten 90 milyon civarı fakat 26 gold cash ve üzerimdeki itemlarla 35 gold civarı para olduu düşünülürse fiyat çok ii bu kadar gold yapmak size en az 1.5 aya malolur çok oynamak şartıyla... fiyat büük ihtimalle deişmez DVD version olup 100 YTL dir[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guen_darkmirror Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 1.5 ayı abarttım 3 hafta sürer:)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guen_darkmirror Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 100 YTL den 90YTL ye düştü fiyatı yani orjinal fiyatına hala pazarlık payı wardır ama çok diil...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guen_darkmirror Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 70 milyona satıorum gencler :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guen_darkmirror Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 hiç mi EQ2 isteyen yok ??[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar