standard Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 bu gece NFL superbowl var. 1.30 da baslayacak diye biliyorum ama emin degilim. hangi kanalın kaçta verdiğini bilen bir arkadaş var mı? kablolu yayında...[signature][hline]Fandelas - Night Elf Rogue - Warsong Zenthal - Orc Shaman - Dalaran (KIA) Ohec Lightmoon MBH - Ahazi (KIA) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 yarın be abi[signature][hline]Mazhar Alanson - Cem Yılmaz: Bir Zamanlar Fırtınalar Estirirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 kanalturk verecek ama bu gece değil yarın gece[signature][hline]kender on the roof Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 yani pazar günü oynanır genelde maçlar[signature][hline]Mazhar Alanson - Cem Yılmaz: Bir Zamanlar Fırtınalar Estirirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
standard Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 haha ben bugunu pazar sandim[signature][hline]Fandelas - Night Elf Rogue - Warsong Zenthal - Orc Shaman - Dalaran (KIA) Ohec Lightmoon MBH - Ahazi (KIA) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 digitürk vercek mi yine?[signature][hline]sanerixx, vitalizes body and mind edit: digiturk değil daha doğrusu digitürkün lig tv paketinde var mı o kanaltürk dediğiniz kanal? [Bu mesaj sanerixx tarafından 06 Şubat 2005 00:21 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 noldu şimdi izleyen eden var mı? emin misiniz kanaltürkün vereceğinden?[signature][hline]sanerixx, vitalizes body and mind Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 evet kanaltürk veriyo. hatta maç öncesi programı kıvamında bişey yayınlıyolar şu an. staddan canlı görüntüleri veriyolar bi yandan da yorumlarını yapıyolar.[signature][hline]kender on the roof Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 allah kahretsin ya izleyemiyeceğim, yok di mi başka bir yolu izlemenin, web üzerinden falan? amaaan[signature][hline]sanerixx, vitalizes body and mind Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 ilk çeyrek 0-0 bitti[signature][hline]kender on the roof Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 valla maç güzeldide halftime show bok gibiydi. yani geçen seneki abartılan janet jackson- justin timberlake olayından sonra resmen harcadılar halftime show'u. yani hiç de öyle televizyondaki yorum yapan arkadaşların söylediği gibi mükemmel değildi. bu arada MVP'nin brady'ye verilmesi lazımdı.[signature][hline]Mazhar Alanson - Cem Yılmaz: Bir Zamanlar Fırtınalar Estirirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zerokull Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 said: Ra_d, 07 Şubat 2005 14:08 tarihinde demiş ki: bu arada MVP'nin brady'ye verilmesi lazımdı. qblik mi var kanında?[signature][hline]Don't you have a kingdom to run? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crimS0n Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 tekrarını werior suan kanalturk[signature][hline]Evil thoughts is creeping through my mind... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 yok canım ben lineman'im şu görünmeyen kahramanlardan :)[signature][hline]Mazhar Alanson - Cem Yılmaz: Bir Zamanlar Fırtınalar Estirirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zerokull Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 said: Ra_d, 17 Şubat 2005 00:02 tarihinde demiş ki: yok canım ben lineman'im şu görünmeyen kahramanlardan :) Ahahahha Ne mutlu sana bende line'ım yani line olduk bi anda :D.[signature][hline]Don't you have a kingdom to run? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar