Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

pcgold dan daha önce alışveriş yapanlar...

Eno

Öne çıkan mesajlar

Merhabalar

Yeni bir sistem topluyorum da kendime. Pcgold dan almayı düşünüyorum. Biliyorsunuz, izmir de oturuyorum. Kredi kartıyla ödeme yapıcam falan...

Kısacası, burayla daha önce alışveriş yapmış olan varmı aramızda? Varsa yorumlarını alabilirmiyim? com.tr domain ve birçok mağaza bir güvenilirlik benim gözümde. Ancak şehir dışına gönderdikleri bilgisayarlarda sorun olabilir mi diye düşünmeden de yapamıyorum...

Yorumlarınızı beklemekteyim.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben daha yeni alışveriş yapcam goldpc den aradım konuştum danışmayla falan oldukça iyi sesli falan bi kız çıktı dedi ki "isterseniz verin listeyi biz bugün toplayalım parçaları yapalım bilgisayarı yarın gelin alın" falan dedi yani çok güvenilir konuştu bilmiyorum...[hline]Seraxis, 12 June 2003 22:44 tarihinde demiş ki:
frp dediğin de konuşmalı barbut dimi?
Sosyal ağlarda paylaş

said:
karpuz, 13 June 2003 21:58 tarihinde demiş ki:
www.goldpc.com.tr de telefon numaraları var buraya sorcaana ara oraya sor daha mantıklı bence...[hline]Seraxis, 12 June 2003 22:44 tarihinde demiş ki:

Yüklü miktarlarda alışveriş yaptıgımda, genelde o firmayla daha önce çalışmış insanlarla konuşurum. Bir nevi referanstır onlar ve firmayla görüşmekten çok daha yararlıdır.
Sosyal ağlarda paylaş

tabii ama kaç günde gelcek falanı oraya sorsan daha iyi sadece... tabii faydası olur daha önce o firmayla alakası insanlarla konuşmanın kötü bir firmaysa adamın telefonda kendisini kötüliycek hali yok ama olsun gene de işe yarar...[hline]Seraxis, 12 June 2003 22:44 tarihinde demiş ki:
Sosyal ağlarda paylaş

SAKIN DERİM SAKIN AMAN pc GOLF bedavaya verse almam.
www.deepcomputer.com
al rahat et hem kazık hem ya nası anlatıyım ağzımı bozmak istemiyorum yalancı ne arasan var o gerici firmada özür dilerim ya nasıl anlaıtyım sana burda çok uzun onlarca arkadaşım ben dahil yandık bu firmadan sakın derim yanı mavi denal karizmadan al nerden istersen al ordan alma.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...