zamo Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Arkadaşlar lise1 düzeyinde Türkçe kaynağa ihtiyacım var karbonhidratlar hakkında.Teşekkürler.[signature][hline]I came, I saw, I conquered
Fransuxa Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 naaptın bea :D[signature][hline]DJ Tiesto
Maedhros Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 al en kolayından =) aha[signature][hline]msn/mail|mail|icq Aha ben Isırırım,bırakmam
undomiel Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 ben sana şöle diim. bayanların zayıflamak için delirmelerinin asıl sebebi =)[signature][hline]FUCK= Fornication Under Control of the King pati pati resim =op sende yaz yaz yaz =oP
Raistin Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 boyle www.google.com veya bir boumde arkadaşımzı odevlerle ilgili bir sey onermisti ... o sitelere vbeya aramaya inansak diyorum ve yardim ediyorum :D[signature][hline]Ardeth 10 Şubat 2005 00:38' da demişki: ''herşeyin ölçüsü insandır''(sofistlerden alinti) Ve gene Ardeth Bence en tehlike olan Raistin, zeki olmak değil, zeki olduğunu düşünmektir. Ve son olarak sevdigim laflar:Nietzsche "Hayat bir savaş okuludur. Öldürmeyen yaragüçlendirir" Nietzsche Edmund Husserl "şeylere dönelim!" ve son olarak Stuart Mill " Kendinden hoşnut bir domuz olmaktansa, hoşnutsuz bir insan olmak yeğdir, memnun bir aptal olmaktansa hoşnutsuz bir Sokrates olmak yeğdir."
Öne çıkan mesajlar