Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yardıma ihtiyacım var sanırım...


Solonor

Öne çıkan mesajlar

Şimdi benim bir problemim var. Barda, festivallerde çaldığım bir grubum var. Bundan dolayı artık iyi bir pedal&processor kombosu sahibi olmanın zamanı geldiğini düşünüyorum. Ancak ne almam gerektiğine karar veremiyorum.
Birkaç alternatifim var:
1)Pod xt live veya gt6&8 den birini alıcam.
2) Elimde mevcut bulunan crybaby 535q, mt2 ve ce-3 chorus pedallarına, bir delay bir compressor, bir distortion veya blues driver bir de sanırım phaser eklicem. Sonra da pedalboard alıp gül gibi geçinicem.
3)Bir sansamp alıp daha sonrasına bakıcam.

-Ben pek processor sevmediğimden dolayı, 1. seçeneğe çok yakın durmuyorum.
-Kime sorduysam bar ve direk mixer a girilen gitar laflarını duyduklarında sansamp diyolar. Ancak ben sansamp ı şuana kadar kullanmamış biri olarak tam olarak ne işe yaradığını dahi tam olarak bilmiyorum.
-Bana teker teker pedallar almak daha rahat ve mantıklı geliyor, processor yerine ancak, bu teker teker pedallarla direk sisteme giriş yaptığımda tonum çok kötü olmaz mı? Olursa ne yapmalı? Bir sansamp kullanıp üstüne bu pedalları kullandığımda yine anfi gibi sonuç elde eder miyim?

Ne yapmalıyım bana bir yol gösterin çok kafam karıştı gerçekten. =)[signature][hline]I don't worry about nothin' no cause worrying's a waste of my...time!
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

sonunda processorcu olcam zaten tırlatıp.

ama abi onla da uğraşması ayrı dert. ayrıca teker teker alınca yavaş yavaş ödiyebiliosun. öbür türlü bi anda ödüyosun batırır adamı. bi de xt live eşşek ölüsü gibi. hani mesela biyerde çalcaın zaman playliste göre bazı pedallarını götürmeyebilirsin, ama xt live ı her seferinde götürmek ölüm gibi geliyo bana.[signature][hline]I don't worry about nothin' no cause worrying's a waste of my...time!
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

öyle abartılıcak bi eşşek ölülüğü yok ya koyarsın kolunun altına hem senin dediğin gibi olursa neyi götürmiceksin ki ?
compressor lazım olur her zaman delay reverb chrous ve hepsi ayrı ayrı daha fazla uğraşırsın bence..
tabi sen bilirsin yinede[signature][hline][i]smile at me and I will stay, start to cry and I'll go away, just please dont leave me guessing.[i]

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

boyutlarına cm olarak nerden bakabilirim bu aletin ben?


ha bir de acaba pod xt+footswtich mi daha mantıklı yoksa xt live mı? [signature][hline]I don't worry about nothin' no cause worrying's a waste of my...time!

[Bu mesaj Solonor tarafından 18 Şubat 2005 00:22 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
  • Yeni Oluştur...