Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bu kadarıda fazla yaa

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
Raistin, 17 Şubat 2005 22:58 tarihinde demiş ki:
atakan sirf manyetizmadan o kadar olmaz.... veya komplo teorisi olarka... dunyanin cekirdeginde manyetik oalrka zayif bir noktanin uzerinde bulunuosan dunyanin manyetik alanindaki bir değişmenin oldugu bir anda olduysa olabilir...

sadece manyetizma da demiorm radyasyon da etkili. mesela ekrana doğru mıknatısla bi yaklaşın eheh görüntü tam fışfış oluo(her monitörde olmayabilir deneip te küfür etmein bana eheheh :) )[signature][hline][b]Kukuman
Mesaj tarihi:
Eeeööö şimdi sorularımı yönelteyim, iş iyice geyiğe sarmış. Benim sorularım ciddi.
Monitörleri bozulan arkadaşlar, ADSL kullanıcısı mı? Modemleri de USB üzerinden mi bağlı?
Neden olduğunu keşfedemedik, ama bu şartları taşıyan üç arkadaşımın da monitörü bozuldu yakın zamanda, aynen sizdeki şikayetler. Ekran titriyor, görüntü kayıyor, bilmemne. Modemde bilgi akışı hızlanırsa, monitörün sapıtma yoğunluğu da artıyor.
Bir bakın bakalım, böyle mi.
Bir de monitörün tüpü müpü ayvayı yemiş olabilir.[signature][hline]Denizden Esen Lodosa İnan, Hayallerinin Aşkını Ciğerlerine İşlesin.
Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır.
Mesaj tarihi:
ya abi amma abartmışsınız olayı :) monitörlerin ömrü azaldıkça butür probremler görülür :) gayet normal bişeydir bu :) yada elektirikte bir düzensizlik varsada olablir ama yakınlarda birinin kaynak kullanması fln etkilemez :) bizim sokakta tabelacı var adam elektirikli her aleti kullanıo , bu güne kadar monitörüeüm iki kere titredi , titremeden 1 yılsonra birninin tüpü yandı , diğeri hala duruo . Tamamen monitöreden kaynaklı bişey bu :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim ,
Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek ,
Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek ,
Beni sevdiğini hayal edebilmek için...
Grandmaster zgrw
Çankaya Üniversitesi Go-Kart Topluluğu Kurucusu

[Bu imza zgrw tarafından 12 November 2004 23:12 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...