elladan Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 bu dizinin müziklerini çok seviyorum, başlangıç ta çalan şarkı harika, ama bitiş yazılarında çalan bi müzik var, adını bulamıyorum, bulan arkadaşlar yazabilir mi acaba?
equable Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 off biliodum da hatırlayamıyorum şimdi :(
BamMargera Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 bitiş deki şarkıyı bende merak ediyorum bilen varsa yardım pls..
AstelyA Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 bunlarin hepsi ve daha fazlasi subat ayindaki cnbc-e dergide... hadi tükenmeden siz de alin:)[signature][hline]+ lar - ler birbirini götürür..
elladan Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 ahaha, cnbc-e nin şubat sayısı elimde duruyor ve sorumun cevabını hala alamadım :)[signature][hline]~~~~~~Éärenwén~~~~~~
BamMargera Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 sonundaki şarkıyı ben daha öncede sormustum baska bir topic de sanırım kimse bilmiyor..
elladan Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 peki soundtrackleri nereden indirebilceğimi bilen var mı?[signature][hline]~~~~~~Éärenwén~~~~~~
Delinquent Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 California şeysini upload ederim bulamazsan.[signature][hline]Young enough to feel an earthquake, too cool to even care.
prettyfly Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 soundtrack için: http://www.veya.net/indir/indir.php?indir=yes&id=21018&n=Phantom Planet - California[signature][hline]seize the day! [Bu mesaj prettyfly tarafından 16 Şubat 2005 22:08 tarihinde değiştirilmiştir]
Xayder Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 http://forum.paticik.com/view.php?id=95714[signature][hline]Yaşamı yaşanır kılan bazen olumsuz bazende olumlu olan insan düşünceleridir. Xayder Tearaway
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 yahu o.c. nin official sitesine bakmak gelmio mu hakkaten hiç aklınıza ?[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo
elladan Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 said: Sly-One, 16 Şubat 2005 22:18 tarihinde demiş ki: yahu o.c. nin official sitesine bakmak gelmio mu hakkaten hiç aklınıza ? siteye baktım da, phantom planet - california nın yanına başlangıç müziği yazmışlar, bitiş müziğini yazmamışlar, eğer sen bulduysan yazabilirmisin bi zahmet?[signature][hline]~~~~~~Éärenwén~~~~~~
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 ben yanlış anlamışım o soundtrack i soran arkadaşı. nerden bulabiliceim gibisinden indirebilirim gibi deil de. ona cewaben söylemiştim.senin soruna bi yanıtım ya da bi kılım olsaydı silerdim zaten burayı dimi ?[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo
veruca_salt Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 ya bi site vardi hangi sahnelerde hangi şarkıların çaldıını görebilioduk bilen haber verebilir mi..ben tekrar bulursam yazarım..[signature][hline]* veruca¹º* ..she shuts the doors and lights and lays her body on the bed...where images and words are running deep..
Xayder Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 daha önceki postumda da bunu kastetmek istemiştim ama neyse buyrun sadece ilk sezon 21. bölüme kadar olan müzikler... http://theocfans.com/music-episode.html[signature][hline]Yaşamı yaşanır kılan bazen olumsuz bazende olumlu olan insan düşünceleridir. Xayder Tearaway
elladan Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 www.imdb.com mu? orada sountrackleri bulabiliosun dizi ve filmlerin[signature][hline]~~~~~~Éärenwén~~~~~~
prettyfly Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 birinci ve ikinci sezon için: http://www.theocshow.com/theocmusic.htm[signature][hline]seize the day!
veruca_salt Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 benim dediimde mesela o müzik çalarken hangi karekterin ekranda olduu ve ne yaptii da yazior ve buldum adresi veriyorum.. www.musicfromtheoc.com/weekly_mix.html[signature][hline]* veruca¹º* ..she shuts the doors and lights and lays her body on the bed...where images and words are running deep..
Öne çıkan mesajlar