karakedi Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Angel I. Sezon - 2. bölümünde olan sarkıyı arıyorum :) bölümün ismi "Lonely Hearts" şarkının sözleri şu şekilde: "The lizards and the dying rose, Is proof I don't need you anymore The demigods and angry ghosts so gods, god knows I'm not home" ne yazık ki sarkı sözleri aşırı arabesk bir şekilde devam ediyor. hatta daha feci bir hal alıyor. ama şarkının kendisi çok güzel :) bu şarkıyı bilen duyan araştırıp bulan var mıdır?[signature][hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus... Web Site(ler)mizin Tarihçesi
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 tam emin diilim ama Jars of Clay olabilir =)[signature][hline] Sell me the infection, it's only for the weak No need for sympathy, the misery that is me Sell me the infection, it's only for the weak On bleeding knees I accept my fate
HellHound Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Featured Music: 'Touched' by Vast sirnaber dogru bulmus[signature][hline]"ÜRKÜTMEYIN ULAN VAKVAKLARI!"
karakedi Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 hastanızım ya bazen öyle bir seviyorum ki bu siteyi, anlatamam. ikinize, tek kullanım hakkı olan anti-emaleth terlik sheild hediye ediyorum. emaleth ile takıştıgınız zaman, üzerinde "hamili kart yakinimdir - kedi" yazan bu kartı takdim ediniz. PS: kartın bir işe yarayıp, yaramayacagına garanti veremem : ) *! koşarak şarkıyı aramaya koyulur*
Öne çıkan mesajlar