earth23 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 General Chat bolumu bir anda calışmamaya başladı bir fikri olan var mı acaba.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hassan Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 çalışmama derken ekranında görünmemeyemi başladı ?[signature][hline]Shaem =Al'akira-Tauren Shaman= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
earth23 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 evet etrafdaki konusmalar hepsi kayboldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
earth23 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 arkadasla grup kurduk o benim yazdıklarımı okuyabiliyor ama ben kendi yazdıklarım dahil onunkileride okuyamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hassan Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 enter a basıp yazı yazınca gozukmuyormu ?[signature][hline]Shaem =Al'akira-Tauren Shaman= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
earth23 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 hayır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hassan Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 sağ alttaki bilgisayara basıp orda gerekli bi menü var şu an oyun yok tam hatırlayamıyorum o menunun içine bi bakıver. veyahut shortcut lara bakıp o ekranı açmak için gerekli tuşa bak bi dene ordaki herşeyi bakalım[signature][hline]Shaem =Al'akira-Tauren Shaman= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Depressive Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 General chatin yanında combat butonu var ona basmışsın.Tekrar Generale bas[signature][hline]Eğer bir yerde küçük insanların büyük gölgeleri oluyorsa orada güneş batıyor demektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar