Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

yeniden anket... hesapları aktif durumda olanlar...

tunch

Öne çıkan mesajlar

harika, dopdolu server. bikaç gün boyunca günün farklı saatlerinde char. yaratma penceresine girip serverların nüfuslarına bakıyodum, bria çok az zaman light oluyo, çoğu zamansa medium nüfus. ortamın kalitesinden bahsetmeye gerek bile yok, her dakika pvp, kaliteli oyuncular...[signature][hline]a.k.a "bay bomba"
SWG:
Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy
Otkoo Jeliyeer of Bria Galaxy
Sosyal ağlarda paylaş

peki yardım durumu nasıl. gelirsem oraya sadece pvp karakter yaratıp eventlara falan takılmak için gelicem. malum jedi grind bekliyor eclipse te bizi.[signature][hline] MSN : [email protected]
--
CoH: Hüsamettin Invul Tanker LvL 27
--
arcane, 10 Şubat 2005 09:35 tarihinde demiş ki:
genç, körpecik zihinlerin sağlıklı gelişimi için heteroseksüel bi forum isteriz!

Sosyal ağlarda paylaş

bria ya girdim geçende
sanırım günün yanlış saatinde girdim
kimse yoktu
imp ve rebel townlar bom boştu
mop theed vsvs lerde kimsecikler yoktu

sordum 1 2 kişiye neden böyle neden kimse yok dedim
burası en kalabalık server ama kimse girmiyor neden bilimyorum dedi sorduğum kişi
bende bunu duyunca çıktım[signature][hline]www.scuniverse.com
www.scuniverse.com/forum
Ayrton Senna is not dead

Beş Hececiler
Sosyal ağlarda paylaş

said:
tunch, 17 Şubat 2005 02:33 tarihinde demiş ki:
peki yardım durumu nasıl. gelirsem oraya sadece pvp karakter yaratıp eventlara falan takılmak için gelicem. malum jedi grind bekliyor eclipse te bizi.
ya char.ımı anında geliştirmek gibi bi hevesim olmadığı için maddi anlamda pek kimseden yardım almıyorum ama soru sorduğum insanlar gayet düzgün cevap veriyolar ve maddi yardım da teklif ediyolar falan. gayet iyi yani yardımlaşma da[signature][hline]a.k.a "bay bomba"
SWG:
Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy
Otkoo Jeliyeer of Bria Galaxy
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...