tunch Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 bi bakalım kimler oynuyor hala... bakarsınız bu aralar... :D[signature][hline] MSN : [email protected] -- CoH: Hüsamettin Invul Tanker LvL 27 -- arcane, 10 Şubat 2005 09:35 tarihinde demiş ki: genç, körpecik zihinlerin sağlıklı gelişimi için heteroseksüel bi forum isteriz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madjai Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 ben oynuyom... (bi çıkıntılık yapayım)[signature][hline]Tuna nehri akmam diyor Etrafımı yıkmam diyor Şanı büyük Osman Paşa Plevne'den çıkmam diyor... ----------------------------------------- Eclipse: Khas'bin Qebex-->Novice Bounty Hunter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veliaht34 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 bende[signature][hline]Tuman Lee Master Doc and TKM (Eclipse) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 ottkoo @ eclipse otkoo @ bria (evet bi t eksik bunda, hayır yanlış yazmadım :))[signature][hline]a.k.a "bay bomba" SWG: Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy Otkoo Jeliyeer of Bria Galaxy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 bomba bria nasıl abi ?[signature][hline] MSN : [email protected] -- CoH: Hüsamettin Invul Tanker LvL 27 -- arcane, 10 Şubat 2005 09:35 tarihinde demiş ki: genç, körpecik zihinlerin sağlıklı gelişimi için heteroseksüel bi forum isteriz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 harika, dopdolu server. bikaç gün boyunca günün farklı saatlerinde char. yaratma penceresine girip serverların nüfuslarına bakıyodum, bria çok az zaman light oluyo, çoğu zamansa medium nüfus. ortamın kalitesinden bahsetmeye gerek bile yok, her dakika pvp, kaliteli oyuncular...[signature][hline]a.k.a "bay bomba" SWG: Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy Otkoo Jeliyeer of Bria Galaxy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 peki yardım durumu nasıl. gelirsem oraya sadece pvp karakter yaratıp eventlara falan takılmak için gelicem. malum jedi grind bekliyor eclipse te bizi.[signature][hline] MSN : [email protected] -- CoH: Hüsamettin Invul Tanker LvL 27 -- arcane, 10 Şubat 2005 09:35 tarihinde demiş ki: genç, körpecik zihinlerin sağlıklı gelişimi için heteroseksüel bi forum isteriz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 bria ya girdim geçende sanırım günün yanlış saatinde girdim kimse yoktu imp ve rebel townlar bom boştu mop theed vsvs lerde kimsecikler yoktu sordum 1 2 kişiye neden böyle neden kimse yok dedim burası en kalabalık server ama kimse girmiyor neden bilimyorum dedi sorduğum kişi bende bunu duyunca çıktım[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 14 şubat akşamı girmiş olabilir misin? :D[signature][hline] MSN : [email protected] -- CoH: Hüsamettin Invul Tanker LvL 27 -- Dwinz, 15 Şubat 2005 19:38 tarihinde demiş ki: sadistmisiniz , egoistmisiniz be höyt.! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Orcun Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Bende hala oynuorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 said: tunch, 17 Şubat 2005 02:33 tarihinde demiş ki: peki yardım durumu nasıl. gelirsem oraya sadece pvp karakter yaratıp eventlara falan takılmak için gelicem. malum jedi grind bekliyor eclipse te bizi. ya char.ımı anında geliştirmek gibi bi hevesim olmadığı için maddi anlamda pek kimseden yardım almıyorum ama soru sorduğum insanlar gayet düzgün cevap veriyolar ve maddi yardım da teklif ediyolar falan. gayet iyi yani yardımlaşma da[signature][hline]a.k.a "bay bomba" SWG: Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy Otkoo Jeliyeer of Bria Galaxy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar