Sorj Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 diğer sorular? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
resata Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 said: BonePART, 13 June 2003 23:45 tarihinde demiş ki: gunde 6 saatle max max 2 haftada 50sin ama iyi gruplar bulcan raidleri takip etcen mesela df raid oldumu 40 ustuysen durman hata grubu bırakıp koscan[hline]BonePART - Pepelek Saplar Birliği Başkanı Ph'nglui mglw'nafh cthulhu r'yleh wgah'nagl ftgagn I am not fat you asshole, I am just big-boned. Screw you guys; I am going home. You must respect my authoritaaaaaaa. BonePART FriarHealSuxx of Hun - Kay Server - Level 50 Drunken Friaa pohhhhahhahah başka bişi demiom pohhaahoaoaooooh [hline]Seninle Cehenneme Bile Geliriz !!! ultrAslan-Izmir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 ulen resata sen 4 hafta 6 saat oynamisin 24 olmussan adamdami suc boahauhauha :-poda ii ama sindire sindire alion lvllari :-p[hline]quando traducete in dizionario e leggete saprò che la u è il sazan migliore nel mondo Life's mean has been changed for him after banned from daoc :-pFerman padişahin dağlar bizimdir [Bu mesaj daverc tarafından 14 June 2003 12:35 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obscura Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 seçtiin class a oynadıın servera bağlantına fln bağlı öle şu kadar saatte şu lvl demek doru olmaz bence[hline]Wiss Darksoul lvl 48 ArmsGAY-kay lvl 26 runemaster Darkonn-merlin lvl 24 shaman Obscuraa-Merlin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladric Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 bak ben bi ayda bi tane lvl 50 yaptim birazda rp gunde 10 saat falan oynuyodum hatta daha fazla ama soyle bi durum var albionda ilk kez oynuyodum ve elimde map falanda yoktu o bakimdan baya bi spot bulma sorunu yasadım + olarak SI ta yoktu bende sende SI varsa ve hangi lvlda nerde takılıcanı iyi bilirsen ve azimli olursan gunde 6 sat oynama ile 2 max 3 hafta surmez 50 olman[hline]Us Kay Server -=Merc=- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 ya herkez sanki profesyonel bi oyuncu sormuş gibi yanıtlamış ama oyunu hiç bilmeyen biri 1 ayda filan 50 olamaz hele usa de oynuosan gece oynaman gerekir grp bulmak için bu dahada zor[hline]karga [project mayhem] Theurgist of the theurgists Hatun [project mayhem] ooc Cleric Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Romario Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 evet grup önemli ama grup yapamayan classlar (cabal,infil,scout...)classlar içinde solo dengesi yok mesela cabal (eger yeterince gucluyse[Lvl 43+]) 12 saatte çok rahat 3 yada daha fazla level alabilir ama scout sarıyı bile zor keserken bunun olması çok zor yani level atlaman ve grup bulman birazda seçeceğin classa bağlı genelde grup bulamayan classlar rvr dede çok fazla grubua ihtiyacı yok sanırım ama kim bir cabalisti gruba istemezki ama benim sana tavsiyem tüm classları denemen(ben öyle yapmıştım) ve kendine en uygunu seçmen emin ol o zaman oyundan zevk alıcaksın.[hline]Hayat Benle Sınırlıdır Ben İse Sınırsız.... Remreld Cabalist as follower of Belgarionn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 diğer sorularada cevap verın beah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 hibernia arazisine girmek zor degil girersen senin kralligindan olmayan herkez sana dalabilir. relic keeplerde saklanan güc kaynagi gibi bisidir herkezde bi mana birde strengh olarak wardir bunlari karşi krallik ele gecirirse (mesela mana) yaptiklari castlar %20 güclenir felan okimi ?[hline]quando traducete in dizionario e leggete saprò che la u è il sazan migliore nel mondo Life's mean has been changed for him after banned from daoc :-pFerman padişahin dağlar bizimdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar