Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Muhabbet Kuşlarıda Sahiplerine benzermi zamanla?

BiTcH_oFBaT

Öne çıkan mesajlar

köpekler içn denir bu . sahiplerine çeker die
muhabbet kuşlarıda benzermi zamanla?
benmki 9 yaşnda ve bir çok huyu bana benzio

en geyini söliim şarkılarda benmle kafa sallaması :p bu huy olarak deilde ne biliiim
inanlmz uyuz etme söz dinlememe vs .

ne biliim daha birçok konuda benzio bana . aklıma taklıodu soriim dedim ..[signature][hline]A Robin Red breast in a Cage
Puts all Heaven in a Rage
BiTcH_oFBaT's gallery
BiT¢H_oFBaT[/b]
Sosyal ağlarda paylaş

konu altina fikra yaziym

bi kadin muhabbet kusu almis dukkandan.. eve bi gelmis muhabbet kusu anasina avratina kufur ediyor. demis ben bunu geri goturiyim magazaya

tam yolda lokal rahibi gormus demis nasilsiniz nereye aa bende kusumu gouroydum.. rahip demis sorun nedir? kadin demis iste bu cok kufur ediyor rahatsiz ediyor.. aa oylemi demis rahip benimde evde 3 tane papaganim var onlar hep tanriya dua ediyor sizinkinide aliyim belki adam edebilirim

rahip kusu almis eve goturmus papaganlardan biri soyle demis yeterince dua edersek yolliycagini soylemistim[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

• 6 ay sonra ...
said:
cenkgala, 26 Temmuz 2004 18:24 tarihinde demiş ki:
bende kanarya var oda biraz bana benzio mesela benim gibi obur cok yiyom bende oda sabah aksam yemek yiyo bide vitaminli yem aldik sabah aksam yiyo :) ucamicak yakinda şişmanliktan :)

benim kusum 4 senedir yemek yiyo kafesten disari saldigimda artik tam yukari dogru ucmaya baslarken irtifa kaybediyo cakiliyo yere hayvan. :) ben elimle alttan itekliyorum ucsun diye o derece yani :)[signature][hline]Icq: 668699
Msn: [email protected]
Mail: [email protected]
Uo:Juliana-Jnearl
Cs:[HoD]DaRkL!GhT
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...