BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 köpekler içn denir bu . sahiplerine çeker die muhabbet kuşlarıda benzermi zamanla? benmki 9 yaşnda ve bir çok huyu bana benzio en geyini söliim şarkılarda benmle kafa sallaması :p bu huy olarak deilde ne biliiim inanlmz uyuz etme söz dinlememe vs . ne biliim daha birçok konuda benzio bana . aklıma taklıodu soriim dedim ..[signature][hline]A Robin Red breast in a Cage Puts all Heaven in a Rage BiTcH_oFBaT's gallery BiT¢H_oFBaT[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Schifo Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 alakası yok abi ya.yani istisna olan bişey bu.örnegin bizim komşu çok konusuyor böyle deli gibi.ama kuş sus pus[signature][hline]Müzik ruhun orgazmıdır. Aşık kelle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 yok yok istisna değil benimkide öyle :) benziyor bana hafiften..[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... Pati Pet Açıldı! Zuu Zuu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
C3nK Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 bende kanarya var oda biraz bana benzio mesela benim gibi obur cok yiyom bende oda sabah aksam yemek yiyo bide vitaminli yem aldik sabah aksam yiyo :) ucamicak yakinda şişmanliktan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DIEMASTER Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 valla o kadar sene muhabbet kuşu besledim hatta yavrulayıp 9 tane oldular :) ama ne huy nede başka bişiy hiç biri bana benzemedi böle bişiy olucagını sanmıyorum gerçi uzun zaman besliyorsan isen bilemicem...[signature][hline]Diemaster never kill , never destroy and never forgive Slayertr Developer || MSN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elrond_ Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 yok be benzemesıne ıhtımal yok. bizim komsu kel :) kusununda bır gür saçları var sormayın :)))) ama benzese güzel olurdu düşünüyorumda boyle kusun tepesi açık :) :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Schifo Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 hahahaha koptum[signature][hline]Müzik ruhun orgazmıdır. Aşık kelle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
C3nK Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 ole benzeme deil yani onun huylarinin filan benzemesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 konu altina fikra yaziym bi kadin muhabbet kusu almis dukkandan.. eve bi gelmis muhabbet kusu anasina avratina kufur ediyor. demis ben bunu geri goturiyim magazaya tam yolda lokal rahibi gormus demis nasilsiniz nereye aa bende kusumu gouroydum.. rahip demis sorun nedir? kadin demis iste bu cok kufur ediyor rahatsiz ediyor.. aa oylemi demis rahip benimde evde 3 tane papaganim var onlar hep tanriya dua ediyor sizinkinide aliyim belki adam edebilirim rahip kusu almis eve goturmus papaganlardan biri soyle demis yeterince dua edersek yolliycagini soylemistim[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sinank Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Benim kuşum müzik dinlerken kafasını aynı benim gibi sallıyor. 4 yaşında öldü :( :([signature][hline]Dilimiz olmadan hayattan tad alamayız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
y_k_y_57 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 said: cenkgala, 26 Temmuz 2004 18:24 tarihinde demiş ki: bende kanarya var oda biraz bana benzio mesela benim gibi obur cok yiyom bende oda sabah aksam yemek yiyo bide vitaminli yem aldik sabah aksam yiyo :) ucamicak yakinda şişmanliktan :) Suluğuna Limon Damlat Zayıflar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infarctus Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Valla köpekler kadar olmasada benzer diyorum.[signature][hline]Infarctus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 said: cenkgala, 26 Temmuz 2004 18:24 tarihinde demiş ki: bende kanarya var oda biraz bana benzio mesela benim gibi obur cok yiyom bende oda sabah aksam yemek yiyo bide vitaminli yem aldik sabah aksam yiyo :) ucamicak yakinda şişmanliktan :) benim kusum 4 senedir yemek yiyo kafesten disari saldigimda artik tam yukari dogru ucmaya baslarken irtifa kaybediyo cakiliyo yere hayvan. :) ben elimle alttan itekliyorum ucsun diye o derece yani :)[signature][hline]Icq: 668699 Msn: [email protected] Mail: [email protected] Uo:Juliana-Jnearl Cs:[HoD]DaRkL!GhT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar