Lord_Unholy Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Fiyatını bilmediginiz şeyleri buraya yazın beyler. bilen kişiler alıntı yapıp fiyatını yazsın hem takip edersek fiyatları daha iyi biliriz. Alchemy +5/40 glacier - upg.able Viper +7/54 glacier -upg.able[signature][hline]-used to know as hasanmezarci-
SteelBB Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Viper +7 en ucuzu 20 milden başlıyor Areste.[signature][hline]fighter/mage hybrid karakter: fighter: ben kilicimi cikarip yaratigin fireball'unu bloke ederken bir yandan obur elimle kitaptan lightning bolt buyusu okuyorum.. DM: oldu..
supersonicmemed Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 wood staff +6/48 flame alchemy +5/40 flame peki ne kadar eder ? diez bunlar[signature][hline]Don't throw rocks if u r living in a house glass
ConYTurK Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 beyler yeni başladıgımda gerçi oda bir ay once totemic spear cıkmıstı bana 1m den satmıştım 82 damageli bişi sizce ne kdr eder hiç bi yerde gormedim satmasamıydım?
supersonicmemed Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 totemic bayaa para eder diye biliyorum o unique ti galiba?[signature][hline]Don't throw rocks if u r living in a house glass
BioHazarD Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 rofl![signature][hline] Name:Rockncoke_TR Job:Hunter Race:El Karus LvL:3x Clan:Epicurean Server:Japko en alttaki server :-P
Buzi Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 7-9 m arası heralde öyle biliyorum,heralde sana abyssgem den düstü.Olur böyle seyler :)
SteelBB Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 said: ConYTurK, 12 Şubat 2005 20:19 tarihinde demiş ki: beyler yeni başladıgımda gerçi oda bir ay once totemic spear cıkmıstı bana 1m den satmıştım 82 damageli bişi sizce ne kdr eder hiç bi yerde gormedim satmasamıydım? :) Üzücü bi durum bence. Onun upgrade li hali baya bi ediyor... One hand silahlarda en yüksek attacka sahip olan item lardan biri.[signature][hline]fighter/mage hybrid karakter: fighter: ben kilicimi cikarip yaratigin fireball'unu bloke ederken bir yandan obur elimle kitaptan lightning bolt buyusu okuyorum.. DM: oldu..
AsTrA Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Ben bugün abyss gem bastım priest chitin gaunlet çıktı.............. Acaba ben bunu pazarda kaç paraya satabilirim??? Cevaplarsanız we almak isterseniz sewinirim.....................[signature][hline] ...... OKUMA YAZMAM YOK ::::::: BARNAK BASTIM ::::::: :::::
AsTrA Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Kaç paraya satabilirim ben bu priest chitin gaunleti abiler lütfen bilen birisi cewap wersin..................................[signature][hline] ...... OKUMA YAZMAM YOK ::::::: BARNAK BASTIM ::::::: :::::
Arma Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Priest Chitin Gauntlets ı en fazla 500.000 e satarsın.[signature][hline]Nation: Elmorad Server: Diez Nick: Armas2 Clan: Yok LvL: 45 Assassin
Reactive Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 goblin crystal mage robe nekadar eder az önce düştü banada :D [Bu mesaj Reactive tarafından 13 Şubat 2005 18:08 tarihinde değiştirilmiştir]
AsTrA Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 TEŞEKKÜRLER AMA NEDEN BU KADAR UCUZ?[signature][hline] ...... OKUMA YAZMAM YOK ::::::: BARNAK BASTIM ::::::: :::::
supersonicmemed Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 priest armorları çok düşüyor yaratıklardan en kolay düşen armor sonuçta, birde priestlar yardım eden ve yardım edilen kişiler oldukları için fazla para beklenmiyor ondan olabilir. yukarıda bir arkadaş gob crystal armor fiyatı sormuş, pauldronsa 7-8m eder diye biliyorum daha az/fazla da olabilir ama ortalama o civarda. helmetsa alabilirim.[signature][hline]Don't throw rocks if u r living in a house glass
Reactive Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 crystal gob paudron 6.5m satabilirim diezdeyim
mrproblem Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 chitin rogue +1 fiyatları 3.7m ye kadar hatta kasarsanız 3.5m ten bulabilceiniz fiyatlara kadar dustu. abbys satın almak isterseniz fazlacasını bulabileceiniz fiyat 190k daha dusuk de oluyor ama uc besh tane satanlarda. cleaver+6 lar genelde 19-20 m su aralar ama cleaver +6/60 arasanız 23-25 m arası.Her turlu priest chitinleri 400k dan satın alabilirsiniz.Aynı sekilde crystal mage armorlarını da 50-70k dan her cesidini bulabilirsiniz.warior chitinler 1.2-1.6m arasında deishmekte.crimson mage armorlar ise 500k civarında seyir halinde.crude safir fiyatları 200-250k arasında opaller 130-180k crystal lar ise 150-200k arasında seyir halinde.viper staffların +1 i 1m den baslayararak artı kac ise o kadar M etmekte yani +5 viper staff 5m gibi.elemental damagesız ve upgradeable halde olanlar bunlar.upgrade edilebilir her cesit item in +6 dan sonraki upgrade li halleri asırı bir fiyat yukselisi gostermekte. k= 100.000 m=1.000.000 simdilik ares moradon menkul kıymetler borsasından haberler bu kadar[signature][hline]ottoman_prince OTTOMAN_EMPIRE level:5x Ares Ah bu ben nerelere gitsem diodm da aslında hadi gel gidelm salla gerisini,tırmanmaktan yorulduysan sana yukardan uzatırım elimi i love this game! i am waitin in the shadows to kill u
supersonicmemed Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 güzel yazmışsın. bide viper +7/56 x staff ın fiyatını söylersen berhudar olucam.[signature][hline]Don't throw rocks if u r living in a house glass
mrproblem Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 bu aksam piyasaya goz atıcam ondan once birsey soylemem mumkun degil ama bilen bir arkadas warsa soyleyebilir fiyatını ogleden sonra saatlerinde[signature][hline]ottoman_prince(co-leader) OTTOMAN_EMPIRE level:5x Ares Moradon serbest piyasa broker ı Ah bu ben nerelere gitsem diodm da aslında hadi gel gidelm salla gerisini,tırmanmaktan yorulduysan sana yukardan uzatırım elimi i love this game! i am waitin in the shadows to kill u
aKuMa Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 unholy follos oldu ya gene fırlatmıslar yorungeden :)[signature][hline]CrystaL LvL 1x Tauren Shaman Burning legion CrystaL_Xen LvL 61 Master Priest adonis 1/2
mrproblem Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 ben de diyorum USKO forumlarına yazmısh biseyler de buraya neden yazmıyor.Adamın dili sivri yine bi yerlere dokundu kesin atıldı. gecmish olsun[signature][hline]ottoman_prince(co-leader) OTTOMAN_EMPIRE level:5x Ares Moradon serbest piyasa broker ı Ah bu ben nerelere gitsem diodm da aslında hadi gel gidelm salla gerisini,tırmanmaktan yorulduysan sana yukardan uzatırım elimi i love this game! i am waitin in the shadows to kill u
supersonicmemed Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 nick degişir karakter degişmez demişler. çaktırmayın :)[signature][hline]Don't throw rocks if u r living in a house glass
druenler Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 diez'de trinia's piece'i iyi bir aramayla 10m'ya bile bulabiliyorsunuz ;)[signature][hline]Server: Diez Level: 4X Clan: Untouchable_Orcs
Arma Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Diezde +1 slayer kaça satılabilir?[signature][hline]Nation: Elmorad Server: Diez Nick: Armas2 Clan: Yok LvL: 45 Assassin
Gift15h Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Ben Karakterimin nick ini NAsıl Degistirebilirim...
Öne çıkan mesajlar