jacabo Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 uff bugun fen bılımlerının sts sı war bıde ona gırcem ne guzel bugun butun gun ense yapıcaktım yıne olmadı ya uhuhu 1 tane yaptılar sımdı bı tane daha yapcalklarmıs sıstem degısıklıgı ıcın poff benım gıbı war mı gırcek olan ben kadıkoy subesındeyım bogaya cıkarken solda olanda[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 seviye tespit sınavı[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 ya ben de girecektim kağıt yolladılar galiba ama sallamıyorum boşver girme sistem falan değişmeyecek fen bilimlerinin saçmalığı seneye zaten ağzına mıçılacak keyfini çıkar son 2 ayın[hline]Mixed Website [email protected][/b][/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 ben mefe girdim rahatım eheh[hline]Seraxis, 12 June 2003 22:44 tarihinde demiş ki: frp dediğin de konuşmalı barbut dimi? THiM, 13 June 2003 21:55 tarihinde demiş ki: muahaha :( Icqm bu arada.:77103821 (bunu ben dedim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Lan ben de bahariyedekine gidcem de bana haber gondermediler.hastır 19 nisanda zaten yapmışlardı.[hline]Blood never ends without the power of wisdom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 boşver gitme khirsah[hline]Mixed Website [email protected][/b][/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 kris bı sabah grubu war bıde 16.30 grubu war ac sor :p[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 benim 8:30 da girmem lazımdı ahah[hline]Mixed Website [email protected][/b][/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 wallaha ben mezun oldum rahatım[hline]Wasn't it fun? Let's try something else... ICQ:84232487 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 ogrenci no: 34534 adı soyadı: cookie monstor Sınava girecegi $ube: Kadiköy 4 Derslik: S sınav saati : 16.30 oturma sırası : 6 ::)[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 ama ben lise1 den lise2ye geçtim yani lise 2 olacaktım sınıf farkından da olabilir[hline]Blood never ends without the power of wisdom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 herhalde be senın ne ı$ın war bunda :)[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Yalnız ben de geçen sınavda S dersliği 6.sırada oturmustum tüh be tek fark dersanelerin yeri[hline]Blood never ends without the power of wisdom [Bu mesaj Khirsah tarafından 14 June 2003 11:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Ohhhhhhhhhh*!Rahatlar*[hline]Blood never ends without the power of wisdom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 ben napcam bılmıyorum ya hıc bı bok bılmıyorum silgimde yok zaten :)[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Al bakıyım*!Silgi uzatır* Bi daha unutma emi yawrum:D[hline]Blood never ends without the power of wisdom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 ne biçim sınavdı :) mat, fen, türkçe, sosyal kitapçıklarını ayrı ayrı dağıttılar hepsinin süresi de farklı tabi çoğu kişi yetiştiremedi.. lise 1 ve 2 konuları da vardı.. eh bu sınavda iyi yapabilen birisi çıkarsa helal olsun yani :)[hline]Fizban (1:32 PM): oha olm işte ha amerikan ha türk Fizban (1:32 PM): zaten amerikalılar türkmüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faerdun Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 benim bildigim sınavı tekrar yapmalarının nedeni geçen sınavın soru kitapçıklarının çalınmasıymış :)[hline]No time for tears No time to run and hide No time to be afraid of fear I keep no time to cry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 said: -coLdwind-, 14 June 2003 12:23 tarihinde demiş ki: ne biçim sınavdı :) mat, fen, türkçe, sosyal kitapçıklarını ayrı ayrı dağıttılar hepsinin süresi de farklı tabi çoğu kişi yetiştiremedi.. lise 1 ve 2 konuları da vardı.. eh bu sınavda iyi yapabilen birisi çıkarsa helal olsun yani :)[hline]Fizban (1:32 PM): oha olm işte ha amerikan ha türk Fizban (1:32 PM): zaten amerikalılar türkmüş o nası oluyor ya ? zor mu ben gecen sınavda 200 u zor gectım :p bunda sıccıcaz o zman dsad[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 zor.. git lise 1 konularından işleme falan bak kimyadan "delta haş" (ehe) falan çıktı hmm türkçe bildiğin gibi fizik kolaydı biyolojiden orta geometriyi yapamadım bariz..[hline]Fizban (1:32 PM): oha olm işte ha amerikan ha türk Fizban (1:32 PM): zaten amerikalılar türkmüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 dsad walla bız bu sene onlaı yuttuk o zaman ıyı gececek gıbıme gelıyor ... ole ole :p geometri yi yapıcam kasıcam :) bu sınavda ıyı gecerse yazın benım ıcın bayram olcak walla[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 bu sınavın herhangi bir etkisi olmayacak büyük ihtimalle, çünkü bize öys gelmeyecek..[hline]Fizban (1:32 PM): oha olm işte ha amerikan ha türk Fizban (1:32 PM): zaten amerikalılar türkmüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 tuh ya gecen sınav da tam ortalardaydım sen nasıldın cold?[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 evet öys gelmeyecek[hline]Mixed Website [email protected][/b][/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 eh işte ben de ortanın üstündeydim 800 lerde falan. neyse, bu sınav da geçti artık tatile başlamış sayılırım :)[hline]Fizban (1:32 PM): oha olm işte ha amerikan ha türk Fizban (1:32 PM): zaten amerikalılar türkmüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar