Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Aşkın öyküsü .

Black_Lupin

Öne çıkan mesajlar

Ehe ilk defa bu bölüme yazı yazıyorum , bu öyküyü nereye yazsam diye çok düşündüm , ilk başta konu dışına yazıcaktım sonra baktımki millet oraya aşk ve meşkle ilgili şeyler yazılmasından sıkılmış , olmaz dedim biraz araştırdım sonunda kişisele yazmak istedim umarım hikaye hoşunuza gider .

Aşkın öyküsü ...

Bir zamanlar , bütün kavramların ve duyguların üzerinde yaşadığı bir ada varmış : Mutluluk , üzüntü, zenginlik , bilgi ve tüm diğerleri ... Aşk dahil . Bir gün , adanın batmakta olduğu haberi verilmiş . Bunun üzerine hespi adayı terk etmek için kendi sandal , motor ya da teknlerini hazırlamışlar . Aşk adada en son kalan duygu olmuş . Çünkü mümkün olan en son ana kadar beklemek istemiş . Ada nereyedeyse son demlerini yaşarken , Aşk, yardım istemeye karar vermiş . Zenginlik , çok büyük bir tekneyle adadan ayrılırken aşk; " Zenginlik benide yanına alırmısın" diye sormuş . Zenginlik , " Hayır , alamam , teknemde çok fazla altın ve gümüş var , senin için yer yok " demiş . Aşk çok güzel bir yelkenlinin içindeki Kibir'den yardım istemiş . Kibir ; "Aşk sırılsıklamsın yelkenimi mahvedebilirsin" diye cevap vermiş Kibir . Üzüntü yakınlardaymış ve Aşk yarım istemiş; "Üzüntü seninle geleyim." " Of! aşk o kadar üzgünüm ki yalnız kalmaya ihtiyacım var".
Mutluluk da Aşk'ın
yanından geçmiş ama o kadar mutluymuş ki Aşk'ın çağrısını duymamış . Aşk birden bir ses duymuş . " Gel aşk . Seni yanıma alacağım... Bak yanımda Bilgi de var ". Aşk kendini okadar şanslı ve mutlu hissetmiş ki , onun yanına alanın kim olduğunu öğrenmeyi akıl edememiş . Yeni bir kara parçasına vardıklarında , inmişler . Aşk'a yardım eden , yoluna devam etmiş . Ona borçlu olduğunu düşünen Aşk, Bilgi'ye sormuş . " Bana yardım eden kimdi ;" " O , Zaman'dı" , diye yanıtlamış Bilgi ." Zaman mı ? Neden bana yardım etti ki?" diye yanıtlamış Aşk. Bilgi gülümsemiş; " Çünkü sadece Zaman Aşk'ın ne kadar büyük olduğunu anlayabilir..." .[signature][hline]| Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! |
--------------------------------------------------------------
Evrende bir toz bile sayılamayacak ufaklıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz . Aklımıza güvenelim
--------------------------------------------------------------
| Sahip olduğun gücü asla gösterme !
|
| CARPE DİEM|
Sosyal ağlarda paylaş

uper onun yerine cevapliyim bu coook oncedne beri olan bir yazi .... ama ginede gelip bizimle yazdigi icin tesekkur ediyorum arkadasa....[signature][hline]Ardeth 10 Şubat 2005 00:38' da demişki:
''herşeyin ölçüsü insandır''(sofistlerden alinti)
Ve gene Ardeth Bence en tehlike olan Raistin, zeki olmak değil, zeki olduğunu düşünmektir.
Ve son olarak sevdigim laflar:Nietzsche "Hayat bir savaş okuludur. Öldürmeyen yaragüçlendirir" Nietzsche Edmund Husserl "şeylere dönelim!"
ve son olarak Stuart Mill " Kendinden hoşnut bir domuz olmaktansa, hoşnutsuz bir insan olmak yeğdir, memnun bir aptal olmaktansa hoşnutsuz bir Sokrates olmak yeğdir."
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...