Black_Lupin Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Ehe ilk defa bu bölüme yazı yazıyorum , bu öyküyü nereye yazsam diye çok düşündüm , ilk başta konu dışına yazıcaktım sonra baktımki millet oraya aşk ve meşkle ilgili şeyler yazılmasından sıkılmış , olmaz dedim biraz araştırdım sonunda kişisele yazmak istedim umarım hikaye hoşunuza gider . Aşkın öyküsü ... Bir zamanlar , bütün kavramların ve duyguların üzerinde yaşadığı bir ada varmış : Mutluluk , üzüntü, zenginlik , bilgi ve tüm diğerleri ... Aşk dahil . Bir gün , adanın batmakta olduğu haberi verilmiş . Bunun üzerine hespi adayı terk etmek için kendi sandal , motor ya da teknlerini hazırlamışlar . Aşk adada en son kalan duygu olmuş . Çünkü mümkün olan en son ana kadar beklemek istemiş . Ada nereyedeyse son demlerini yaşarken , Aşk, yardım istemeye karar vermiş . Zenginlik , çok büyük bir tekneyle adadan ayrılırken aşk; " Zenginlik benide yanına alırmısın" diye sormuş . Zenginlik , " Hayır , alamam , teknemde çok fazla altın ve gümüş var , senin için yer yok " demiş . Aşk çok güzel bir yelkenlinin içindeki Kibir'den yardım istemiş . Kibir ; "Aşk sırılsıklamsın yelkenimi mahvedebilirsin" diye cevap vermiş Kibir . Üzüntü yakınlardaymış ve Aşk yarım istemiş; "Üzüntü seninle geleyim." " Of! aşk o kadar üzgünüm ki yalnız kalmaya ihtiyacım var". Mutluluk da Aşk'ın yanından geçmiş ama o kadar mutluymuş ki Aşk'ın çağrısını duymamış . Aşk birden bir ses duymuş . " Gel aşk . Seni yanıma alacağım... Bak yanımda Bilgi de var ". Aşk kendini okadar şanslı ve mutlu hissetmiş ki , onun yanına alanın kim olduğunu öğrenmeyi akıl edememiş . Yeni bir kara parçasına vardıklarında , inmişler . Aşk'a yardım eden , yoluna devam etmiş . Ona borçlu olduğunu düşünen Aşk, Bilgi'ye sormuş . " Bana yardım eden kimdi ;" " O , Zaman'dı" , diye yanıtlamış Bilgi ." Zaman mı ? Neden bana yardım etti ki?" diye yanıtlamış Aşk. Bilgi gülümsemiş; " Çünkü sadece Zaman Aşk'ın ne kadar büyük olduğunu anlayabilir..." .[signature][hline]| Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! | -------------------------------------------------------------- Evrende bir toz bile sayılamayacak ufaklıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz . Aklımıza güvenelim -------------------------------------------------------------- | Sahip olduğun gücü asla gösterme ! | | CARPE DİEM| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SteelBB Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Aşırı güzel bi yazı. Bütün duygular ve onların tek ilacı olan zman çok iyi anlatılmış...[signature][hline] "Bu Sabah Bir Umut Var içimde... Nasıl Olsa Geri Gelirisin Diye. Her Şey Yerli Yerinde Yine... Bu Sabahların Bir Anlamı Olmalı...." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
supersonicmemed Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 cidden çok güzel bir yazı. bu yazıyı sen mi yazdın bilmiyorum ama egerki sen yazdıysan muazzam bir yetenege sahipsin.[signature][hline]Don't throw rocks if u r living in a house glass Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistin Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 uper onun yerine cevapliyim bu coook oncedne beri olan bir yazi .... ama ginede gelip bizimle yazdigi icin tesekkur ediyorum arkadasa....[signature][hline]Ardeth 10 Şubat 2005 00:38' da demişki: ''herşeyin ölçüsü insandır''(sofistlerden alinti) Ve gene Ardeth Bence en tehlike olan Raistin, zeki olmak değil, zeki olduğunu düşünmektir. Ve son olarak sevdigim laflar:Nietzsche "Hayat bir savaş okuludur. Öldürmeyen yaragüçlendirir" Nietzsche Edmund Husserl "şeylere dönelim!" ve son olarak Stuart Mill " Kendinden hoşnut bir domuz olmaktansa, hoşnutsuz bir insan olmak yeğdir, memnun bir aptal olmaktansa hoşnutsuz bir Sokrates olmak yeğdir." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Supermıs kıza anlatım guzel olur gece anlatacaksın tabı oda caneerrrr cok tatlısın dıcek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar