Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

PvP'de Shaman imbue ve Shock büyüleri

yevaud

Öne çıkan mesajlar

Rockbiter
attack powerı arttırıyor peki attack power nedir tam olarak açıklayabilirmisiniz dmg den farkı ne ?

Flametongue
Bu ise silahın base dmg üstüne dmg ekliyo ama silahın hızını düşürüyo

Frostbrand
Buda silaha dmg ekliyo ama ayriyetten düşmanı dondurarak hızını azaltıyo

Windfury
bu ise her vuruş için %20 şansla extra dmg lı 2 vuruş hakkı verebiliyor

şimdi aklıma takılan şu
Frostbrand iyi gibi ama zaten Frost Shock var bununlada düşmanı durdurabilirim
flametongue silahın hızını düşürüyo bunu direk siliyorum
bana uygun gelen Windfury ve Rockbitter ikisi arasında kararsız kaldım ama işin artısı eksisi nedir
Shock büyülerinde ise Earth Shock 1 numara die düşünüyorum çünkü interrupt olayı var Frost shock ise yavaşlatmak için kullanılabilir ama earth bind totem var işin içinden çıkamadım talentlerimi gereksiz şeylere dağıtmak istemiyorum
tecrübeli arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum[signature][hline]Wolfsore ->Orc Shaman Of Hordish Manner ->Burning Legion
Sosyal ağlarda paylaş

said:
yevaud, 17 Şubat 2005 17:50 tarihinde demiş ki:
Flametongue
Bu ise silahın base dmg üstüne dmg ekliyo ama silahın hızını düşürüyo

Hayır, silahın hızını düşürmüyor. Yavaş silahlarda daha çok flame damage ekliyor sadece.
İmbue'lar için diyebileceğim tek şey: Windfury for teh win...

said:
Shock büyülerinde ise Earth Shock 1 numara die düşünüyorum çünkü interrupt olayı var Frost shock ise yavaşlatmak için kullanılabilir ama earth bind totem var işin içinden çıkamadım talentlerimi gereksiz şeylere dağıtmak istemiyorum
tecrübeli arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum

Earth Shock lvl60'ta en yüksek damage'li shock'un olacak zaten. Ayrıca Frost Shock'u Earthbind'la kıyaslamamak lazım. İkisi beraber kullanılabilir, ayrı kullanılabilir... Tamamen değişik bir konu. Flame Shock'u ise DoT gerektiren durumlar (Örnek: Rogue'a karşı PvP) haricinde hiç kullanmıyorum diyebilirim.

Nerde hangi shock'u ve hangi totem'i kullanacağın tecrübe kazandıkça kavrayacağın bir konu bence.

Talent dağılımı konusunda ise lvl40-50'lere gelene kadar Elemental/Enhancement ağırlıklı template'i kullanıp daha sonra talent yenileyerek Nature Swiftness template'ine geçmeni öneririm. NS, PvP için büyük avantaj.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...