yevaud Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Rockbiter attack powerı arttırıyor peki attack power nedir tam olarak açıklayabilirmisiniz dmg den farkı ne ? Flametongue Bu ise silahın base dmg üstüne dmg ekliyo ama silahın hızını düşürüyo Frostbrand Buda silaha dmg ekliyo ama ayriyetten düşmanı dondurarak hızını azaltıyo Windfury bu ise her vuruş için %20 şansla extra dmg lı 2 vuruş hakkı verebiliyor şimdi aklıma takılan şu Frostbrand iyi gibi ama zaten Frost Shock var bununlada düşmanı durdurabilirim flametongue silahın hızını düşürüyo bunu direk siliyorum bana uygun gelen Windfury ve Rockbitter ikisi arasında kararsız kaldım ama işin artısı eksisi nedir Shock büyülerinde ise Earth Shock 1 numara die düşünüyorum çünkü interrupt olayı var Frost shock ise yavaşlatmak için kullanılabilir ama earth bind totem var işin içinden çıkamadım talentlerimi gereksiz şeylere dağıtmak istemiyorum tecrübeli arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum[signature][hline]Wolfsore ->Orc Shaman Of Hordish Manner ->Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Novilamenja Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 said: yevaud, 17 Şubat 2005 17:50 tarihinde demiş ki: Flametongue Bu ise silahın base dmg üstüne dmg ekliyo ama silahın hızını düşürüyo Hayır, silahın hızını düşürmüyor. Yavaş silahlarda daha çok flame damage ekliyor sadece. İmbue'lar için diyebileceğim tek şey: Windfury for teh win... said: Shock büyülerinde ise Earth Shock 1 numara die düşünüyorum çünkü interrupt olayı var Frost shock ise yavaşlatmak için kullanılabilir ama earth bind totem var işin içinden çıkamadım talentlerimi gereksiz şeylere dağıtmak istemiyorum tecrübeli arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum Earth Shock lvl60'ta en yüksek damage'li shock'un olacak zaten. Ayrıca Frost Shock'u Earthbind'la kıyaslamamak lazım. İkisi beraber kullanılabilir, ayrı kullanılabilir... Tamamen değişik bir konu. Flame Shock'u ise DoT gerektiren durumlar (Örnek: Rogue'a karşı PvP) haricinde hiç kullanmıyorum diyebilirim. Nerde hangi shock'u ve hangi totem'i kullanacağın tecrübe kazandıkça kavrayacağın bir konu bence. Talent dağılımı konusunda ise lvl40-50'lere gelene kadar Elemental/Enhancement ağırlıklı template'i kullanıp daha sonra talent yenileyerek Nature Swiftness template'ine geçmeni öneririm. NS, PvP için büyük avantaj. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hassan Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 videolar var shaman pvp siyle ilgili çek izle bence deneyimi bire bir gorebılıyorsun.[signature][hline]Shaem =Al'akira-Tauren Shaman= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yevaud Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 adres verirmisin videolar için[signature][hline]Wolfsore ->Orc Shaman Of Hordish Manner ->Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OmeN Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 http://www.warcraftmovies.com/viewclass.php?id=10[signature][hline]Gerçek Oyuncunun Mekanı -> GametoGame.net -> Editor WoW Site -> TurkishWoW Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar