Todesengel Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 uLan benim gitarIn aynIsI bee...(Şekil itibarI iLe) GitarIm: Fender Stratocoaster[signature][hline]Khezad, 08 Haziran 2004 22:19 tarihinde demiş ki: Bilgisayarla pirinç pilavı yapılıyomuş. İnternetle daha doğrusu ama bende 56k var o yüzden yapamıyom adsl ile yapılıyomuş. Ama 56k ile yapmak için bi program çıkmış. O programın adı nedir? Lütfen söyleyin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ebemunk Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Up we go![signature][hline]Ebemünk - korkunuz... O_o ---- Satılık Vivace Elektro Gitar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ebemunk Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 u up upu upup upupu upupup upupupu upupupup upu upu upu upu upu upu Evet 120$ satılıyor![signature][hline]Ebemünk - korkunuz... O_o ---- Satılık Vivace Elektro Gitar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ebemunk Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 100$ oldu elden çıksın yeter[signature][hline]Ebemünk - korkunuz... O_o ---- Satılık Vivace Elektro Gitar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
awishforwingstha Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 hocam resimleri bende gostermiyor...[signature][hline]hede ve hödö kardeşligi baslıyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 ebemunk dediğime geldin :) ama benim maddi durumum ilk mesajlarıma göre daha da kötü durumda offf...:( almayı çok istiyorum oysaki..[signature][hline]_iReM_, 09 Ocak 2005 22:16 tarihinde demiş ki: ne bu ya kız diyince öyle altın günü gibi boş işler gelio hemen aklınıza.bitek çay servisine yaramıoruz yane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar