Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Satılık 2. El Elektro

Ebemunk

Öne çıkan mesajlar

Ankara'da 2. el elektro almak isteyenler,
Eğer gitar/elektro gitara yeni başlayacaksanız, temiz bir gitarım var. Ben de artık değiştirmek istiyorum ve elimden çıksın diye satıcam bu gitarı. Dediğim gibi bir Fender, Les Paul kalitesi beklemeyin, yeni başlayanlara en iyi olur. Gitarın markası Vivace. Siyah cilalı tahtadan yapılmış (hangi tür bilmiorum), rosewood fingerboard, pickguard'ı beyaz, 3 pickup'ı var ve 5 modda çalışıyor, 1 volume (heralde yani..) ve 2 tone ayarı var gitarın üstünde. Çantası zaten var. Herşeyi temiz, kullanma, onarım talimatı falan içinde. Fiyatım 120$ ama daha inebilirim. Görüşmek isteyenler [email protected] MSN'den falan ulaşabilirsiniz.[signature][hline]Nothing's left here
Leave it be
It was meant for me
Soul sacrifice...
Sosyal ağlarda paylaş

Birkaç resmi aşağıda, makina çok kötü olduğundan bulanık çıktı ama elimden gelenin en iyisi

Edit: neden oluyor bilmiyorum resimler göstermiyor, linkerini koydum..[signature][hline]Ebemünk - korkunuz...
O_o
----
Satılık Vivace Elektro Gitar

[Bu mesaj Ebemunkk tarafından 06 Aralık 2004 20:01 tarihinde değiştirilmiştir]

Sosyal ağlarda paylaş

fiyatta indirim yapamazmısın...daha klasik gitarım bile yok direk elektro alıcam...yeniyim zaten...seni de mağdur etmem istemem ama lütfen çok fazla istiyosun...(yada ben mi fiyatlardan anlamıyorum bilemem...)[signature][hline]-Penguen dergi kapağından alıntı-
Chirac:Hepimiz Bizans Çocuğuyuz
Bakan Tüzmen:Avrupalı ne çocuğu olduğunu bilir!
Sosyal ağlarda paylaş

ben istanbul...arkadaşla konuştum aynısından ondada varmış..anfi yoksa zaten 300 dolara tamamlarsın gitarı ve anfiyi..boşuna kasma..bi de kargo parası ödeme dedi..ki eleman haklı..anfi yoksa alamam...[signature][hline]-Penguen dergi kapağından alıntı-
Sosyal ağlarda paylaş

duurr! off almak çok istiyorum ama tecrübesizim yani kazık felan atcağını ima etmiyorumda....nbl_silencer almaz umarım ben almayı çok istiyorum off :( ...........[signature][hline]-Penguen dergi kapağından alıntı-
Sosyal ağlarda paylaş

mando

ne bekliyosun abicim, enstrüman alıyosun ya 120$ gibi bi rakama hem de. Tamam gitar çok kalitesiz ama, 100$ın altına gitar alamazsın ki zaten, imkansız yani. Bi de demişin anfisiz mi diye. adamın dediği gibi 80$ en kötü anfi, e adam gitarı 40$ a mı satıcak yani. :)

kazık yemiyosun 100$ e al anlaşın el sıkışın işte. =)[signature][hline]I don't worry about nothin' no cause worrying's a waste of my...time!
Sosyal ağlarda paylaş

Yahu ezdiğim yok bilgilendirmek istedim eğer istiyorsan cidden iyi bır fırsat çünkü 120$'a bulamazsın ki yukarıda denilen gibi o kadar da kötü bir gitar değil sana hurda satmıyorum yani standart bir elektro gitar.
Kendi amfimden bahsedeyim 10W'lık küçücük bir şey ve ben bunu 70$'a aldım tanıdık yoluyla. O nedenle 120$'ın içinde anfi olması imkansız.
Sen düşün yinede istersen.[signature][hline]Ebemünk - korkunuz...
O_o
----
Satılık Vivace Elektro Gitar
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...