Ebemunk Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Ankara'da 2. el elektro almak isteyenler, Eğer gitar/elektro gitara yeni başlayacaksanız, temiz bir gitarım var. Ben de artık değiştirmek istiyorum ve elimden çıksın diye satıcam bu gitarı. Dediğim gibi bir Fender, Les Paul kalitesi beklemeyin, yeni başlayanlara en iyi olur. Gitarın markası Vivace. Siyah cilalı tahtadan yapılmış (hangi tür bilmiorum), rosewood fingerboard, pickguard'ı beyaz, 3 pickup'ı var ve 5 modda çalışıyor, 1 volume (heralde yani..) ve 2 tone ayarı var gitarın üstünde. Çantası zaten var. Herşeyi temiz, kullanma, onarım talimatı falan içinde. Fiyatım 120$ ama daha inebilirim. Görüşmek isteyenler [email protected] MSN'den falan ulaşabilirsiniz.[signature][hline]Nothing's left here Leave it be It was meant for me Soul sacrifice... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ebemunk Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Yok mu hiç elektro gitar isteyen?[signature][hline]Nothing's left here Leave it be It was meant for me Soul sacrifice... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ebemunk Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Up[signature][hline]Nothing's left here Leave it be It was meant for me Soul sacrifice... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ebemunk Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Birkaç resmi aşağıda, makina çok kötü olduğundan bulanık çıktı ama elimden gelenin en iyisi Edit: neden oluyor bilmiyorum resimler göstermiyor, linkerini koydum..[signature][hline]Ebemünk - korkunuz... O_o ----Satılık Vivace Elektro Gitar[Bu mesaj Ebemunkk tarafından 06 Aralık 2004 20:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Poibra Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 yooo görüyoruz...lol[signature][hline]Here our soldiers stand;from all around the world... Waiting in a line to hear the battle cry... All are gathered here victory is near; The sound will fill the hall,bringing power to us all... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ciguli Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Gösteriyor hocam,işallah tez zamanda satarsın ben anlamam gitar filan o yüzden pek ilgimi cekmiyor ama isallah satarsin.[signature][hline]Ciguli Kibritci | Merchenary Guinevere Xaline | Necromancer Guinevere Memati WolfsValley | Scout Guinevere Xaline WolfsValley | Enchanter Lancelot Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ebemunk Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 / // /// //// ///// ////// |||||| |||||| |||||| |||||| ||||||[signature][hline]Ebemünk - korkunuz... O_o ---- Satılık Vivace Elektro Gitar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 alacamda fiyat ve ankara olması koydu biraz :)[signature][hline]-Penguen dergi kapağından alıntı- Chirac:Hepimiz Bizans Çocuğuyuz Bakan Tüzmen:Avrupalı ne çocuğu olduğunu bilir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ebemunk Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Başka şehirde olursa da ayarlanabilir fiyatı söylediğim gibi 120$ civarında diyorum iletişime geçersen detayları konuşuruz.[signature][hline]Ebemünk - korkunuz... O_o ---- Satılık Vivace Elektro Gitar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 fiyatta indirim yapamazmısın...daha klasik gitarım bile yok direk elektro alıcam...yeniyim zaten...seni de mağdur etmem istemem ama lütfen çok fazla istiyosun...(yada ben mi fiyatlardan anlamıyorum bilemem...)[signature][hline]-Penguen dergi kapağından alıntı- Chirac:Hepimiz Bizans Çocuğuyuz Bakan Tüzmen:Avrupalı ne çocuğu olduğunu bilir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nbl_silencer Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 hala satılık mı bu ?[signature][hline]Silencer | Nebula | Resimler Don't cheat be pro Alemin En İyi Takvimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 ben alacam sulanmayın :)[signature][hline]-Penguen dergi kapağından alıntı- Chirac:Hepimiz Bizans Çocuğuyuz Bakan Tüzmen:Avrupalı ne çocuğu olduğunu bilir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nbl_silencer Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 *fiyatı arttırır* :p[signature][hline]Silencer | Nebula | Resimler Don't cheat be pro Alemin En İyi Takvimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 anfi felan dahil deilmi satışa????[signature][hline]-Penguen dergi kapağından alıntı- Chirac:Hepimiz Bizans Çocuğuyuz Bakan Tüzmen:Avrupalı ne çocuğu olduğunu bilir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ebemunk Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 HAyır malesef anfi dahil değil zaten benim 1 anfim var o da bana lazım =))[signature][hline]Ebemünk - korkunuz... O_o ---- Satılık Vivace Elektro Gitar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 e o zaman ne anlamı kaldıki :D[signature][hline]-Penguen dergi kapağından alıntı- Chirac:Hepimiz Bizans Çocuğuyuz Bakan Tüzmen:Avrupalı ne çocuğu olduğunu bilir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nbl_silencer Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 hangi şehirdesin?[signature][hline]Silencer | Nebula | Resimler Don't cheat be pro Alemin En İyi Takvimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 ben istanbul...arkadaşla konuştum aynısından ondada varmış..anfi yoksa zaten 300 dolara tamamlarsın gitarı ve anfiyi..boşuna kasma..bi de kargo parası ödeme dedi..ki eleman haklı..anfi yoksa alamam...[signature][hline]-Penguen dergi kapağından alıntı- Chirac:Hepimiz Bizans Çocuğuyuz Bakan Tüzmen:Avrupalı ne çocuğu olduğunu bilir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ebemunk Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Amfi fiyatları 80$'dan başlıyor. Daha ucuzunu da bulursun ama uyduruk olur o biraz. Tamam, elektro satılmadı nbl_silencer topiğine mesaj attım görüşelim istersen.[signature][hline]Ebemünk - korkunuz... O_o ---- Satılık Vivace Elektro Gitar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 duurr! off almak çok istiyorum ama tecrübesizim yani kazık felan atcağını ima etmiyorumda....nbl_silencer almaz umarım ben almayı çok istiyorum off :( ...........[signature][hline]-Penguen dergi kapağından alıntı- Chirac:Hepimiz Bizans Çocuğuyuz Bakan Tüzmen:Avrupalı ne çocuğu olduğunu bilir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 mando ne bekliyosun abicim, enstrüman alıyosun ya 120$ gibi bi rakama hem de. Tamam gitar çok kalitesiz ama, 100$ın altına gitar alamazsın ki zaten, imkansız yani. Bi de demişin anfisiz mi diye. adamın dediği gibi 80$ en kötü anfi, e adam gitarı 40$ a mı satıcak yani. :) kazık yemiyosun 100$ e al anlaşın el sıkışın işte. =)[signature][hline]I don't worry about nothin' no cause worrying's a waste of my...time! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 ya abi tecrübesiziz ezmeyin :) emrah etmeyin iyice beni aleme...[signature][hline]-Penguen dergi kapağından alıntı- Chirac:Hepimiz Bizans Çocuğuyuz Bakan Tüzmen:Avrupalı ne çocuğu olduğunu bilir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ebemunk Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Yahu ezdiğim yok bilgilendirmek istedim eğer istiyorsan cidden iyi bır fırsat çünkü 120$'a bulamazsın ki yukarıda denilen gibi o kadar da kötü bir gitar değil sana hurda satmıyorum yani standart bir elektro gitar. Kendi amfimden bahsedeyim 10W'lık küçücük bir şey ve ben bunu 70$'a aldım tanıdık yoluyla. O nedenle 120$'ın içinde anfi olması imkansız. Sen düşün yinede istersen.[signature][hline]Ebemünk - korkunuz... O_o ---- Satılık Vivace Elektro Gitar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 abi sen teklif gelirse beni bekleme sat..ama ben tam karar veremedim seni de bağlamiyim sen takıl kafana göre...[signature][hline]-Penguen dergi kapağından alıntı- Chirac:Hepimiz Bizans Çocuğuyuz Bakan Tüzmen:Avrupalı ne çocuğu olduğunu bilir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Mandoo pm at elimde skylark marka bi elektro gitar var detayları anlatırım sana.. resimlerinide cekerim bla bla bla..[signature][hline] MAIL|MSN|ICQ|KIMDIR?|RESIMLERI SATILIK USB ADSL MODEM Mayhem kimdir, nedir, ne değildir? God Hates Us All.. Fear Of The Dark!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar