CapN Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Ben wow'u Amerika'dan almıştım. Sanırım Avrupa serverlarında oynayamıyormuşum. Bunun hakkında bilginiz varmı ? Yardımcı olursanız sevinirim. Ps: Oyun hakkında fazla bilgim yok. Komik bir soru olmuş olabilir :)[signature][hline]No matter who you are, I accept any and EVERY challenge.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zebani200 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 suan oynayamiyosun ama blizzard soyle bisi demis "Players, I was referring to the suggestion to buy one copy of the game in one territory, and then create an account in that territory and then use that account across services. This is not possible at this time. As was previously stated, we are researching ways for people to play with players in other territories, but have yet to announce them yet." Bence bikac ay icinde ortak serverlar acilicak yani US+EU serveri gibi bisey olucakki millet arkadaslari veya guildleriyle oynayabilsin ama suan icin US varsa EU da oynama imkanin yok :([signature][hline]Lorlas lvl 60 Durid - Guardians Of Life Warsong Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 İşin komiği problem yaşamamak için Amerika serverınde oynamadım. Direk Avrupadan başlarım dedim. Baya bomba oldu bu :) Çok saol ilgilendiğin için :)[signature][hline]No matter who you are, I accept any and EVERY challenge.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Daha ayrıntılı yardımcı olabilecek varmı ?[signature][hline]No matter who you are, I accept any and EVERY challenge.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hassan Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 sörç sörç sörç. plz genks toplam 5 sayfa var sörç yapalım [signature][hline]Shaem =Al'akira-Tauren Shaman= [Bu mesaj Hassan tarafından 17 Şubat 2005 18:10 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar